Από Έπη Τρίμη

Μία είδηση σκάει σαν βόμβα στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων φέροντας κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στη σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς».

Ο Μήτσος ο αδελφός της Αλεξάνδρας δολοφονείται και πέφτει νεκρός στο έδαφος σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην Αλεξάνδρα η οποία υπό το βάρος της θλιβερής είδησης πραγματικά καταρρέει ψυχολογικά.(Δείτε εδώ ένα σοκαριστικό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τα νέα της στυγερής δολοφονίας στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» δεν αργούν να γίνουν γνωστά

Η δυσάρεστη είδηση μαθαίνεται γρήγορα καθώς το νέο δημοσιοποιείται και τα νέα βγαίνουν στις εφημερίδες με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα να μην μπορεί να διαχειριστεί το τραγικό γεγονός της απώλειας του μοναδικού της συγγενή.

Αν και οι σχέσεις μεταξύ των δύο αδελφών δεν ήταν καλές καθώς ο πρώτος ήταν απατεώνας εκείνη νιώθει πως πλέον είναι «φτερό στον άνεμο» καθώς πλέον δεν έχει συγγενείς εν ζωή.

Έρωτας Φυγάς

Η Ελπίδα προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλεξάνδρα

Η Ελπίδα προσπαθεί να προσεγγίσει την Αλεξάνδρα για να της δείξει έμπρακτα την θλίψη και τη συμπαράστασή της. Άλλωστε, είχε εντυπωσιαστεί αρκετά από τον γοητευτικό νεαρό, παρόλο που εκείνος ήθελε να την εκμεταλλευτεί για τα χρήματά της.

Άραγε ποια ήταν τα κίνητρα της δολοφονίας του Μήτσου και γιατί έπρεπε να πεθάνει; Μήπως το κύκλωμα στο οποίο ήταν μπλεγμένος, έχει βάλει στο μάτι την οικογένεια Δεμερτζή; Η ζωή της Αλεξάνδρας, κινδυνεύει;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (11/11)

Η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή στην Αθήνα να ψάξει για τη Ρηνιώ κι εκείνος, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εκεί, αναγκάζεται να κρυφτεί για να μην καταλάβουν τ’ αφεντικά ότι τους λέει ψέματα. Η Ελπίδα στο μεταξύ αρχίζει να υποψιάζεται το ποιόν του Μήτσου, ενώ η Αλεξάνδρα φαίνεται να αποδέχεται τον ρόλο της ως κυρία Δεμερτζή προκειμένου να είναι κοντά στον γιο της. Ο Ιάσονας με τον Φίλιππο, με τη σειρά τους, στήνουν μια παγίδα στον Μάρκο κι εκείνος πέφτει μέσα...

Η Μαργέτα συναντά τον Στέφανο στο σπίτι του κι αυτός, ακόμη ερωτευμένος, της το δείχνει με μια εξομολόγηση. «Σε αγάπησα πολύ. Ησουν για μένα όλος μου ο κόσμος και τα αισθήματά μου για σένα δεν έχουν αλλάξει», της ομολογεί κι εκείνη δεν μένει ασυγκίνητη. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό της βρίσκει τον Ιάσονα να την περιμένει. «Πού ήσουν;», της φωνάζει. Εκείνη πάει να δικαιολογηθεί αλλά την πιέζει και του ομολογεί ότι είδε τον Στέφανο. Παράλληλα η Γεωργία ανακαλύπτει με απογοήτευση πως δεν είναι έγκυος. Το λέει στον Στρατή μα το κρύβει απ’ όλους. Η Μαργέτα βρίσκει πού είναι η Ρηνιώ και την κάνει να επιστρέψει.

Ο Μάρκος γυρίζει στο σπίτι και βλέπει ότι η Ρηνιώ δεν είναι πια εκεί. Καταλαβαίνει πως τα λόγια του την πλήγωσαν και πάει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων για να τη βρει. Η Μαργέτα στο μεταξύ συνεχίζει να συναντάει τον Στέφανο στα κρυφά, ενώ η Ελπίδα είναι συντετριμμένη, καθώς μαθαίνει πως ο Μήτσος δεν είναι αυτός που νομίζει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Βάσω θα βρεθεί στο κατάλληλο μέρος και θα δει τον Μάρκο μαζί με την Αλεξάνδρα. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, τρέχει και ειδοποιεί τον Ιάσονα. «Τους είδα μαζί. Είμαι σίγουρη κι ήρθα αμέσως σε σας», του λέει. Αυτός τυφλωμένος από το μίσος, παίρνει το όπλο του κι αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή τη σχέση εδώ και τώρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον Έρωτα Φυγά: Θάβεται ζωντανός ο...

Έρωτας Φυγάς εξελίξεις (10/11): «Τον αγαπάς;» - Η συγκλονιστική συνάντηση Μάρκου και Αλεξάνδρας