Από Ελένη Μήτση

Πολλά και ενδιαφέροντα αναμένεται να δούμε τη Δευτέρα 14/11 στη σειρά η Δική μας οικογένεια με μια νέα παρουσία να κάνει την είσοδο της (δείτε εδώ την ηθοποιό, που μπήκε στη σειρά) και να αναστατώνει τη ζωή του....

Όσα θα δούμε την Δευτέρα 14/11 στη σειρά η Δική μας οικογένεια

Η επόμενη μέρα από το πάρτι, αναμένεται να είναι γεμάτη αποκαλύψεις: ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σαμοϊλη είναι η αδελφή της Μυρτώς, ο Διονύσης εκφράζει τον έρωτά του για την Αγγελική και ο Ανδρέας αποφασίζει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Φωτεινή. Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει μαζί του!

Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο. Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι ΄΄μάρτυρες΄΄ ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή…να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει ΄΄αόρατη΄΄.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 15/11

Η Σταυρούλα εμφανίζεται ως Αγγελική Σαμοΐλη στη DavMak για να πάρει τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού από τη Μυρτώ που υποτίθεται ότι είναι η αδερφή της. Δυστυχώς πέφτει πάνω στο Δημήτρη που νομίζει ότι την έστειλε ο εκδότης της για να τον κατασκοπεύσει. Κι ενώ η Σταυρούλα γλιτώνει την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας, η Νεφέλη κι ο Ορέστης βλέπουν την Αγγελική με τον Διονύση να φιλιούνται στο αυτοκίνητο και ανακαλύπτουν τη σχέση τους.

Ο Παύλος απ’ την άλλη, χρησιμοποιεί όλα τα πιθανά μέσα για να καταλάβει αν η πρώην γυναίκα του, Αλεξάνδρα, που κατέφτασε από τη Θεσσαλονίκη και ζητάει τη βοήθειά του, λέει την αλήθεια. Η Φωτεινή δεν έχει χαρεί καθόλου με την επιστροφή της μητέρας της αλλά ούτε κι ο Αντρέας δείχνει να μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως κηδεμόνα. Και οι εντάσεις μεταξύ τους συνεχίζονται...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Δική μας Οικογένεια εξελίξεις (10/11): Σε μπελάδες ο Δημήτρης! Η Αγγελική νομίζει ότι έχει σχέση

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (14-18/11): Η Αγγελική έρχεται κοντά με την κόρη της