Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο, μας περιμένει απόψε το βράδυ της Πέμπτης 10/11, στην Δική μας Οικογένεια (δείτε εδώ ποια ηθοποιός εισβάλει στην σειρά) και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή με τις εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά και τις αποκαλύψεις που σιγά σιγά βγαίνουν στο φως!

Μην χάσετε απόψε στην Δική μας οικογένεια

Η Αγγελική νομίζει ότι η Ειρήνη κοιμήθηκε μαζί με τον Δημήτρη και δεν μπορεί να το χωνέψει. Ούτε πόσο πολύ την έχει επηρεάσει μπορεί να χωνέψει. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο στόχο της που είναι ένας και μόνο: να βρίσκεται κοντά στην κόρη της κι ίσως μια μέρα να βρει το θάρρος να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Νεφέλη βρίσκεται κι αυτή σε ένταση αφού η σχέση του Ορέστη με τη Σόνια την έχει επηρεάσει κι αυτήν πολύ αρνητικά. Σκέφτεται μήπως να προχωρήσει με το Στέφανο αλλά τον πιάνει στα πράσα να φλερτάρει με την Πέρσα και απογοητεύεται κι από αυτόν. Η Αγγελική, απογοητευμένη κι αυτή απ’ το Δημήτρη, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με το Διονύση ενώ ο Αντρέας αποφασίζει να διακόψει τη σχέση του με την Καίτη. Η πιο χαρούμενη απ’ όλους είναι η Ειρήνη που βλέπει τη σχέση της με το Δημήτρη να προχωράει ακάθεκτη…

Και όλα όσα θα δούμε αύριο Παρασκευή 10/11

Ο Δημήτρης λείπει σε ταξίδι με την Ειρήνη κι ο Αντρέας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κάνει ένα πάρτι στο σπίτι. Πραγματικός του σκοπός είναι να ξεμοναχιάσει τη Φωτεινή που τον αποφεύγει, αλλά η Καίτη δεν σκοπεύει να τον αφήσει σε ησυχία. Η Σόνια είναι αποφασισμένη να ρίξει τον Ορέστη και η Νεφέλη τους βλέπει να έρχονται κοντά και κυριεύεται από τη ζήλια.

Πάρτι όμως κάνουν και οι μηχανικοί στο συνεργείο και ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με την ευτυχία της Μυρτώς και του Μιχάλη. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν επιστρέψει νωρίτερα και αντικρύσει τα παιδιά να χορεύουν τρελά στο σαλόνι του μαζί με την Αγγελική;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις: Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τα τεράστια χρέη του Σέργιου

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις: Δημήτρης και Ειρήνη έρχονται πολύ κοντά