Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ ευχάριστη προσθήκη έγινε γνωστή για τη σειρά του Open ''Η δική μας οικογένεια'', η οποία σίγουρα θα απογειώσει το κωμικό σίριαλ και θα ανεβάσει τα νούμερα (δείτε εδώ μια αποτίμηση του προγράμματος τον Οκτώβρη).

Η Αγγελική Δαλιάνη θα είναι εκείνη, που αν και στο δεύτερο μήνα θα μπει στη σειρά, κάνοντας τη σύζυγό του Νίκου Πουρσανίδη, η οποία έρχεται από τη μακρινή Θεσσαλονίκη.

Η ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά ''Η δική μας οικογένεια''

Σίγουρα η παρουσία της θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού πρόκειται για μια πολύ καλή ηθοποιό, την οποία γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά ''Η Μαρία η άσχημη''.

Αγγελική Δαλιάνη

Λίγα λόγια για την Αγγελική Δαλιάνη

Η Αγγελική Δαλιάνη (Αθήνα, 11 Αυγούστου 1979)[1] είναι Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έγινε ευρέως γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, στην κωμικο-δραματική σειρά Μαρία η άσχημη.Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1979 στην Αθήνα αν και η καταγωγή της είναι από την Καλαμάτα. Έχει μια μικρότερη κατά 6 χρόνια αδελφή, την Παναγιώτα.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του Τμήματος Σπουδών Ελληνικού Πολιτισμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του θεάματος ως δημοσιογράφος όπου και ασχολήθηκε με αυτό για επτά χρόνια. Άφησε την δημοσιογραφία για την υποκριτική και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. To 2005, έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός μέσα από τη σειρά "Μη μου λες αντίο" του ΑΝΤ1 και το 2006 συμμετείχε στη σειρά "Ήρθε κι έδεσε" με ένα μικρό ρόλο.

Το 2006, πέρασε από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίας Παπασωτηρίου στην σειρά "Μαρία η άσχημη", διασκευή της κολομβιανής τηλενουβέλας "Betty La Fea" και τον πήρε. Η σειρά κράτησε για δύο σεζόν, ωστόσο, λόγω της επιτυχίας που γνώρισε, το κανάλι τής είχε δώσει την εντολή να εμφανίζεται στα μέσα μόνο με την μορφή που έχει στη σειρά (δηλαδή της άσχημης) για τον πρώτο καιρό της προβολής της. Παρ' όλα αυτά, ο τύπος είχε βρει και δημοσιεύσει παλιές φωτογραφίες της.

Αυτή η σειρά την έκανε γνωστή στο κοινό, καθώς ήταν ο πρώτος της μεγάλος ρόλος και κατά το διάστημα της προβολής της σειράς, ήταν το πιο δημοφιλές πρόσωπο της χώρας. Έπειτα, ακολούθησε η σειρά "Όλα στον αέρα" με μικρό ρόλο και η συμμετοχή της στην εκπομπή μαγειρικής "Dr Cook" (2012-13). Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις εξής παραστάσεις: «Ευριπίδου Βάκχες» (2004-2005), «Ερωτικά παιχνίδια» (2006-2007), «Το ασχημόπαπο» (2007-2008), «Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω» (2008-2009), «Παίζουν το τραγούδι μας» (2010-2012), «Το θαύμα της Άννι Σάλιβαν» (2012-2013), «Ποντικοπαγίδα» (2014-2015), «Πετάει-Πετάει» (2016-2018) και «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» (Καλοκαίρι 2018). Επέστρεψε τηλεοπτικά το 2019 στην σειρά ''Η επιστροφή'' με πρωταγωνιστικό στον ρόλο της Αθηνάς Σιδέρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (3/11): Ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τα τεράστια χρέη του Σέργιου

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις (4/11): Δημήτρης και Ειρήνη έρχονται πολύ κοντ