Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (14-18/11) στο «Η Δική μας Οικογένεια», η Σταυρούλα εμφανίζεται ως Αγγελική Σαμοΐλη στην DavMak και πέφτει πάνω στον Δημήτρη, ο οποίος με τη σειρά του πιάνει στα πράσα τον φίλο της Αθηνάς όταν πάει να κλέψει το laptop του (δείτε εδώ ποια αγαπημένη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (14-18/11) στο «Η Δική μας Οικογένεια»

Δευτέρα (14/11)

Η επόμενη μέρα από το πάρτι, αναμένεται να είναι γεμάτη αποκαλύψεις: ο Δημήτρης μαθαίνει ότι η Σαμοϊλη είναι η αδελφή της Μυρτώς, ο Διονύσης εκφράζει τον έρωτά του για την Αγγελική και ο Ανδρέας αποφασίζει να αποκαλύψει τα συναισθήματά του στην Φωτεινή. Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει μαζί του!

Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο. Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι ΄΄μάρτυρες΄΄ ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή… να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει ΄΄αόρατη΄΄.

Τρίτη (15/11)

Η Σταυρούλα εμφανίζεται ως Αγγελική Σαμοΐλη στη DavMak για να πάρει τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού από τη Μυρτώ που υποτίθεται ότι είναι η αδερφή της. Δυστυχώς πέφτει πάνω στο Δημήτρη που νομίζει ότι την έστειλε ο εκδότης της για να τον κατασκοπεύσει. Κι ενώ η Σταυρούλα γλιτώνει την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας, η Νεφέλη κι ο Ορέστης βλέπουν την Αγγελική με τον Διονύση να φιλιούνται στο αυτοκίνητο και ανακαλύπτουν τη σχέση τους.

Ο Παύλος απ’ την άλλη, χρησιμοποιεί όλα τα πιθανά μέσα για να καταλάβει αν η πρώην γυναίκα του, Αλεξάνδρα, που κατέφτασε από τη Θεσσαλονίκη και ζητάει τη βοήθειά του, λέει την αλήθεια. Η Φωτεινή δεν έχει χαρεί καθόλου με την επιστροφή της μητέρας της αλλά ούτε κι ο Αντρέας δείχνει να μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως κηδεμόνα. Και οι εντάσεις μεταξύ τους συνεχίζονται...

Τετάρτη (16/11)

Η Ισμήνη βρίσκει τη φωνή της και στο σπίτι των Μακρή στήνεται γιορτή, αλλά η χαρά του Δημήτρη δεν κρατάει για πολύ αφού ο Αντρέας του ανακοινώνει ότι δεν θα ξαναπάει σχολείο. Η Αλεξάνδρα φοβισμένη από τις απειλές που δέχεται, ακολουθεί παντού τον Παύλο και τον φέρνει στα όριά του. Ο Ορέστης χωρίζει με τη Σόνια και πάει να βρει τη Νεφέλη, αλλά αυτή επιμένει ότι δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Η Ειρήνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει το Δημήτρη να μείνουν μαζί. Η Πέρσα παρακολουθεί τη Σταυρούλα, ενώ η Νεφέλη μαθαίνει έντρομη ότι ο Ορέστης χτύπησε με τη μηχανή…

Πέμπτη (17/11)

Η Ειρήνη πλέον, είναι το νέο μέλος της οικίας Μακρή. Το μόνο που μένει είναι να το ανακοινώσει ο Δημήτρης στα παιδιά. Οι αντιδράσεις; Πολλές, διαφορετικές και εκρηκτικές. Και όσο η οικογένεια Μακρή προσπαθεί να διαχειριστεί τη μετακόμιση της Ειρήνης, η Αγγελική βάζει όλη της τη διπλωματία για να ξεφορτωθεί την Πέρσα και να σταματήσει να την παρακολουθεί.

Από την άλλη, ο Διονύσης και η Φανή, όχι μόνο εξακολουθούν να είναι κλειδωμένοι στο συνεργείο της DavMak, αλλά φτάνουν σε σημείο να έρθουν και στα χέρια. Θα προλάβουν να τους βγάλουν από εκεί πριν ΄΄σκοτωθούν΄΄;

Η νύχτα κυλάει επεισοδιακά για όλους. Αλλά και η επόμενη μέρα, δεν θα ξεκινήσει… ανώδυνα. Ο Δημήτρης θα τσακωθεί με τον Ανδρέα, η Ειρήνη με τη Νεφέλη και η Αγγελική θα βρεθεί μπροστά σε δύο δυσάρεστες καταστάσεις: τα νέα που θα της ανακοινωθούν και να… υπερασπιστεί την κόρη της.

Παρασκευή (18/11)

Ο Δημήτρης πιάνει στα πράσα το φίλο της Αθηνάς όταν πάει να κλέψει το laptop του. Όλοι στο σπίτι αναστατώνονται. Ο Δημήτρης συζητάει με τα παιδιά προσπαθώντας να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να αποφύγουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αλλά και η Αλεξάνδρα ανησυχεί για την κόρη της, τη Φωτεινή, ότι μπορεί να πάσχει από νευρική ανορεξία. Όμως η Φωτεινή έχει άλλη στενοχώρια. Έχει δει τον Αντρέα με την Καίτη να φιλιούνται και συνειδητοποιεί ότι είναι ξανά μαζί.

Και δεν είναι το μόνο ζευγάρι που έρχεται κοντά. Η Νεφέλη κι ο Ορέστης μοιάζουν κεραυνοβολημένοι από έρωτα προς μεγάλη απογοήτευση του Στέφανου. Εντωμεταξύ, η Αγγελική είναι χαρούμενη που έρχεται όλο και πιο κοντά με την κόρη της, τη Νεφέλη, και παίζει ανέμελη το ρόλο της οικιακής βοηθού μέχρι που ακούει μια πολύ γνώριμη φωνή να εισβάλλει στο σπίτι και τρομοκρατείται ότι η αποκάλυψη της αληθινής της ταυτότητας βρίσκεται προ των πυλών...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η δική μας οικογένεια εξελίξεις: Ο Δημήτρης δε χάνει ευκαιρία - Εξομολογείται στην Αγγελική πως...

Η Δική μας Οικογένεια εξελίξεις: Σε μπελάδες ο Δημήτρης! Η Αγγελική νομίζει ότι έχει σχέση