Από Έπη Τρίμη

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στη Γη της Ελιάς καθώς Μάνος και Μαρίνα ανησυχούν ότι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού τους ίσως ξέρει την αλήθεια και πάρει το παιδί τους. Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκαλύφθηκε το spoiler με τις εξελίξεις «σεισμός» του σημερινού επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα (14/11). (Σάρωσε η σειρά και τα νούμερα τηλεθέασης χτύπησαν ταβάνι).

Οι διάλογοι είναι καυτοί και η αγωνία μας στο κόκκινο για το τι μέλει γενέσθαι!

Το αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

  • Μαρίνα: Μην κάνεις έτσι ρε αγάπη μου περίμενε. Η Αντιγόνη μου είπε ότι κατάφερε να του ρίξει στάχτη στα μάτια.
  • Μάνος: Πώς;
  • Μαρίνα: Του είπε ότι είχε παράλληλη σχέση και ότι αυτό το παιδί γεννήθηκε νεκρό.
  • Μάνος: Χμμ... και την πίστεψε...
  • Μαρίνα: Έδειξε να το παίρνει χαλαρά όλο το θέμα.
  • Μάνος: Κάτι δεν πάει καλά. Του είπες ότι βγάζουμε το σκυλί κάθε απόγευμα και ο τύπος την είχε στημένη κάτω από το σπίτι.
  • Μαρίνα: Μπορεί να ήταν τυχαίο.
  • Μάνος: Ναι, μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά αν ξέρει κάτι ή αν έστω υποψιάζεται κάτι δεν ήταν καθόλου τυχαίο.
  • Μαρίνα: Τον κάλεσε απόψε για φαΐ η Αντιγόνη θέλει να τον ψαρέψει.
  • Μάνος: Μαρινάκι κοίτα με όλη σου την ειλικρίνεια , την αλήθεια σε μένα , αν μάθε πιστεύεις ότι θα μας πάρει το παιδί;

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 14/11 στη Γη της ελιάς

Η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο: «Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκύψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή», της τονίζει. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης.

Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στο μεταξύ ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λυπάμαι για όσες...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σκηνή βιασμού στη Γη της ελιάς

Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αισθάνεται ενοχές και δεν ξέρει πώς να τις διαχειριστεί...