Από Ελένη Μήτση

Πολλές από τις σκηνές, που παρακολουθούμε στη Γη της ελιάς είναι συγκλονιστικές καθώς αποτυπώνουν ζητήματα βγαλμένα από τη ζωή, με αυτές να κόβουν την ανάσα.

Η απόπειρα βιασμού της Βασιλικής για παράδειγμα άγγιξε πολλούς τηλεθεατές και σίγουρα πολλές γυναίκες, που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία ενσαρκώνει το ρόλο της νεαρής μαμάς, συχνά εκφράζεται και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Έτσι λοιπόν, πριν καλά καλά προβληθεί το επεισόδιο με τη σοκαριστική σκηνή είχε κάνει μια ανάρτηση, αλλά αυτή της Κυριακής 13/11 με τα συναισθήματα της επί του θέματος ήταν πολύ ιδιαίτερη.

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα για τις κακοποιημένες γυναίκες

«Είναι μια σκηνή που ήθελα να ανεβάσω για όσες γυναίκες έχουν υπάρξει θύματα τέτοιας μεταχείρισης . Ζούμε σε έναν κόσμο που δυστυχώς δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις και που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα πάντα γιατί δεν θα σταθούν όλοι τυχεροί όπως η «Βασιλική», και είναι κρίμα.

Είναι κρίμα να μην υπάρχει ασφάλεια και σεβασμός. Λυπάμαι για όσες γυναίκες βρέθηκαν σε αυτή τη θέση . Λυπάμαι που δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια … Εύχομαι να έρθει κάποια στιγμή η μέρα που δεν θα χρειάζεται να φοβόμαστε για τέτοιες συμπεριφορές».

Ιφιγένεια Τζόλα

Το twitter αποθέωσε τη σκηνή που ο Στάθης έσπασε στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής

Στο 7/11 επεισόδιο στη Γη της ελιάς είδαμε τον Στάθη να παίρνει στα χέρια του την υπόθεση της κόρης του, μετά την απόπειρα βιασμού, που υπέστη, χτυπώντας αλύπητα έξω από το τμήμα τον κακοποιητή της.

Οι αντιδράσεις στο twitter ήταν έντονες και απολαυστικές με τον κόσμο να ευχαριστιέται τη σκηνή αυτή και παράλληλα να καταδικάζει κάθε τέτοιου είδους κίνηση και απόπειρα.

Γη της ελιάςΓη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ιφιγένεια Τζόλα: «Θα υπάρξει καυγάς του Φίλιππου με...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη Γη της Ελιάς

Πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς - Η... οικογενειακή φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα με Παπανδρέου και Χρυσικού