Από Ελένη Μήτση

Πολλές οι επιλογές το βράδυ της Κυριακής 13/11 για το τηλεοπτικό κοινό, καθώς τα προγράμματα της prime time εκτείνονται ανάμεσα σε σειρές, μουσικά shows, ταινίες αλλά και παιχνίδια ερωτήσεων.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι λοιπόν, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια είναι μεγάλος με τα νούμερα τηλεθέασης να διαμορφώνουν τις προτιμήσεις.

Για το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, η πρωτιά πάει στο Mega με τη Γη της ελιάς να ξεχωρίζει με το 18,6% (15,1 17,5 16,5 18,4 20,7 20,2 21,7) (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας 13-17/10) και στη συνέχεια το Μαύρο ρόδο να κατακτάει το 15,7% (17,8 14,5 14,7 15,5 15,9).

Τα προγράμματα που ξεχώρισαν στην prime time της Κυριακής 13/11

Prime time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 12.8
  • ALPHA: Υπάρχει και φιλότιμο 10,0
  • OPEN: Λάβα 3,5
  • OPEN: Κόκκινο ποτάμι - η συνέχεια 6,1
  • STAR: Asia Express 8,2
  • Mega: Γη της Ελιάς 18,6
  • Mega: Μαύρο Ρόδο 15,7
  • ΣΚΑΙ: The Voice 11,8
  • ΕΡΤ: Μία νύχτα του Αυγούστου 3,7
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ Special 11,1
  • ΑΝΤ1: Το τελικό χτύπημα 6,6

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 14/11 στη Γη της ελιάς

Η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο: «Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκύψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή», της τονίζει. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη.

Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης.

Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στο μεταξύ ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

**Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η τηλεθέαση της Κυριακής (13/11) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης (12/11): Χρηστίδου, Μάνεσης και Τσολάκη - Ποιος βγήκε πρώτος