Από Έπη Τρίμη

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς», που υπογράφει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου. (Η επιχείρηση του Φιλίππου θα τεθεί σε κίνδυνο με την πυρκαγιά στα χωράφια και η Βασιλική θα ξεκινήσει να κάνει μεγάλα βήματα στην καριέρα της).

Η Αθηνά νιώθει ευγνωμοσύνη για την οικογένειά της στη Γη της Ελιάς

Στην αγαπημένη σειρά στα προσεχή επεισόδια θα δούμε την Αθηνά τον Δημοσθένη να έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα η Αθηνά προσκαλεί στο σπίτι της για δείπνο τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την στήριξή τους στις τραγικές στιγμές που έζησε μέσα από τα σίδερα της φυλακής.

Ο Δημοσθένης δέχεται την πρόσκληση της Αθηνάς και αποφασίζει να πάει στο σπίτι της προκειμένου να δειπνίσουν μαζί. Η Ασπασία τον συνοδεύει και δεν τον αφήνει από τα άγρυπνα μάτια της. Βέβαια ο Δημοσθένης θα ένιωθε πιο άνετα χωρίς την παρουσία της Ασπασίας, αν και η πρόσκληση αφορούσε και τους δύο.

Γη της Ελιάς

Οι αποκαλύψεις της Αθηνάς στην φυλακή

Η Αθηνά αποκαλύπτει πόσο άσχημα πέρασε στη φυλακή και πόσο ταλαιπωρήθηκε, λόγω των γυναικών που της έκαναν τη ζωή πραγματική κόλαση. Φυσικά, αυτό αποτελεί πια παρελθόν για την ίδια καθώς τόσο ο Δημοσθένης όσο και ο Κουράκος την στηρίζουν όσο μπορούν.

Ο Δημοσθένης κατακλύζεται από ενοχές και κατά τη διάρκεια του φαγητού νιώθει όλο και πιο άσχημα δυσκολευόμενος να διαχειριστεί τα συναισθήματά του καθώς η Αθηνά πέρασε μαύρες μέρες στην φυλακή εξαιτίας του.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει πως ο Δημήτρης δολοφονήθηκε από τον Δημοσθένη. Άραγε τι πρόκειται να συμβεί, μόλις μαθευτεί η αλήθεια; Τι συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια όταν η Αθηνά ανακαλύψει πως πίσω από όλα τα δεινά βρίσκεται ο άνθρωπος που της συμπαραστάθηκε όλον αυτόν τον καιρό; Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα του Δημοσθένη;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη παγιδεύει τον Δημοσθένη πριν «επιτεθούν» στους Βρεττάκους

Γη της Ελιάς Spoiler: Πυροβολισμοί στη Μάνη - Ποιος τρώει τη σφαίρα