Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (13/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η πρώτη σεζόν), μιας και η Κασσιανή θα στήσει με τον Μπόγρη ένα σχέδιο, πάντα πίσω από την πλάτη της Ηγουμένης.

Τι θα δούμε σήμερα (13/11) στο Μαύρο Ρόδο

Ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού, την ώρα που ο τελευταίος έχει καταλάβει πως κάποιος σπιούνος υπάρχει στην ομάδα του και ψάχνει με διάφορους τρόπους να βρει ποιος είναι. Στο μεταξύ, η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα. Εκείνη μάλιστα της προτείνει: «Κάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό να ηρεμήσεις! Μακριά απ’ όλους», αλλά η Αγγελική αντιδρά: «Ποιο ταξίδι, ρε μαμά; Για ταξίδι είμαι; Σε παρακαλώ, έχω τόσα πράγματα που με καίνε». «Πάντα τόσο αθώα ήσουν! Δεν θα φύγεις, θα πεις ότι θα φύγεις», της τονίζει και κανονίζουν να πουν πως δήθεν πήγε στο Παρίσι ταξίδι, αλλά εκείνη συναντά τον Βίκο.

Μαύρο Ρόδο Βίκος

Στο μεταξύ, όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε;», ρωτάει η Ελισάβετ τον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ηρθα για εσένα, για να σε δω. Εμαθα ότι επέστρεψες...». Εκείνη του υπενθυμίζει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά». «Δεν ανήκεις εδώ, Ελισάβετ, σου επέβαλλαν το να μείνεις εδώ. Ησουν πολύ μικρή και δεν το αποφάσισες μόνη σου», υποστηρίζει ο Πέτρος, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ένα στοιχείο που θα φροντίσει να χρησιμοποιήσει μελλοντικά υπέρ της. Την ίδια ώρα, ο Μπόγρης επισκέπτεται την ηγουμένη και της μιλάει για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή, αλλά και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Μόνο που εκείνη δεν είναι σύμφωνη με όλα αυτά, ωστόσο του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη: «Θα μιλήσω με τον Σεβασμιότατο, αλλά μην περιμένεις πολλά», του ξεκαθαρίζει. Καθώς φεύγει, ο Γιώργος συναντάει τη μοναχή Κασσιανή και προσπαθεί να την πάρει με το μέρος του προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του: «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο...» - Ο Γεράσιμος πιέζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο spoiler: Η φωτογραφία που λέει πολλά - Πετάει η Ελισάβετ τα ράσα;