Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα γίνονται έξαλλες με αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια τους και προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγείλει τον Παναγιώτη, τον σύζυγό της.

«Είναι δυνατόν να τον αφήνεις έτσι; Κορίτσι μου, αν δεν το καταγγείλεις, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να σε χτυπάει. Μην κάνει και τίποτα χειρότερο», την προειδοποιούν.

Οι πυροβολισμοί σκορπούν τον τρόμο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Αθηνά

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ και της Μαρίας Μεταξητινού, η φωτιά που θα ξεσπάσει στα χωράφια, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο, ο Φίλιππος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει στον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά.

Ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί τη φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς, όπου διαμένει η σύζυγός του, αιφνιδιάζοντας τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί. Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα, οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή τη σκότωσε ο άντρας της.

Τι θα δούμε σήμερα (13/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα φυσικά φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της: «Να πας στην αστυνομία και να φύγεις από κοντά του, να μην τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Τι περιμένεις δηλαδή για να τον χωρίσεις;», την προτρέπει.

Στη Μαδρίτη, ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει: «Θέλω να ξέρεις ότι σκοπεύω να κάνω τη φίλη σου ευτυχισμένη. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που κάποτε ήξερες», ισχυρίζεται. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και τον διώχνει.

Την ίδια στιγμή, τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα πιάνουν τον Παναγιώτη και τον απειλούν: «Αν δεν σταματήσεις να κακοποιείς τη γυναίκα σου θα σε χώσουμε φυλακή, να το ξέρεις», του λένε, αλλά αυτός είναι αμετανόητος και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο την αλήθεια για τον Σωκράτη Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής. «Δεν ξέρει τίποτα, από την ώρα που ήρθε όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κοντεύω να τρελαθώ», της εμπιστεύεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Οριστική ρήξη για Μαρίνα και Μυρττάλη - Τη διώχνει από το μαγαζί της

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά το τολμάει - Καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη