Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Δημοσθένης στη Γη της Ελιάς, προσπαθεί να βρει κάθε πιθανό τρόπο για να «ρίξει» τον Ισίδωρο Βρεττάκο να διασφαλίσει πως θα είναι αυτός που θα κερδίσει τις εκλογές στην Ανατολική Μάνη. Έτσι χρησιμοποιεί για το σχέδιό του, τη Μυρτάλη.

Ο ίδιος γνωρίζει ήδη πως η νεαρή ανιψιά των Βρεττάκων που έχει το 51% της επιχείρησης, βρίσκεται σε σύγκρουση με την οικογένειά της και πως θέλει να διώξει τον Ισίδωρο από τη διοίκηση του ελαιοτριβείου.

Έτσι, θα την καλέσει σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν και για αρχή, το κλίμα μεταξύ τους θα είναι πολύ φιλικό. Οι δυο τους θα μιλήσουν για τις περιουσίες τους, γεγονός που αφορά σε μεγάλο βαθμό τον Δημοσθένη, καθώς και για τον κοινό τους στόχο, τον Ισίδωρο.

Η Μυρτάλη έχει το πάνω χέρι στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Ενώ λοιπόν οι δυο τους είναι έτοιμη να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, η Μυρτάλη ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως ο μόνος τρόπος για να τον βοηθήσει είναι αν της δώσει χρήματα. Ο Δημοσθένης σαστίζει από αυτή τη στάση της Μυρτάλης καθώς περίμενε πως θα μπορούσε να την εξαπατήσει και να της πάρει με ευκολία τα χρήματα (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν η Μυρτάλη έρθει αντιμέτωπη με την Αθηνά).

Τι θα δούμε σήμερα (13/11) στη Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα φυσικά φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί για άλλη μια φορά να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της: «Να πας στην αστυνομία και να φύγεις από κοντά του, να μην τον ξαναπλησιάσεις ποτέ. Τι περιμένεις δηλαδή για να τον χωρίσεις;», την προτρέπει.

Στη Μαδρίτη, ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει: «Θέλω να ξέρεις ότι σκοπεύω να κάνω τη φίλη σου ευτυχισμένη. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που κάποτε ήξερες», ισχυρίζεται. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και τον διώχνει.

Την ίδια στιγμή, τόσο η Χάιδω όσο και η Μαργαρίτα πιάνουν τον Παναγιώτη και τον απειλούν: «Αν δεν σταματήσεις να κακοποιείς τη γυναίκα σου θα σε χώσουμε φυλακή, να το ξέρεις», του λένε, αλλά αυτός είναι αμετανόητος και απειλεί θεούς και δαίμονες.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο την αλήθεια για τον Σωκράτη Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής. «Δεν ξέρει τίποτα, από την ώρα που ήρθε όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κοντεύω να τρελαθώ», της εμπιστεύεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Οριστική ρήξη για Μαρίνα και Μυρττάλη - Τη διώχνει από το μαγαζί της

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά το τολμάει - Καλεί στο σπίτι της τον Δημοσθένη