Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως έχουμε ήδη δει στα προηγούμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, ο Δημοσθένης έδειξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αθηνά και προσπάθησε πολύ να τη βοηθήσει να βγει από την φυλακή, ενώ με κάθε ευκαιρία τόνιζε πόσο άδικο είναι που κατηγορήθηκε για αυτό το έγκλημα.

Έτσι, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του, η Αθηνά καλεί στο σπίτι της για φαγητό τον Δημοσθένη, μαζί φυσικά με την αγαπημένη του σύζυγο, Ασπασία. Εκείνος δε θέλει καθόλου να την πάρει μαζί του, ωστόσο η Ασπασία δεν έχει σκοπό να αφήσει τον άντρα της να πάει μόνος του για φαγητό στο σπίτι μιας άλλης γυναίκας, πόσω μάλλον μίας τόσο εντυπωσιακής γυναίκας όπως η Αθηνά.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης

Η συνάντηση Δημοσθένη - Αθηνάς στη Γη της Ελιάς

Στη συνάντηση αυτή, ο Δημοσθένης, η Ασπασία και η Αθηνά (δείτε εδώ με ποια άλλη θα αναμετρηθεί), συζητούν για τη ζωή στη φυλακή, με την τελευταία να τους εξηγεί όλα τα δύσκολα που πέρασε. Ο Δημοσθένης που έχει αρχίσει να τρέφει αισθήματα για εκείνη, δεν μπορεί παρά να νιώσει άσχημα μιας και η Αθηνά βρέθηκε στη φυλακή για ένα έγκλημα που διέπραξε ο ίδιος. Αυτό φυσικά, δεν μπορεί να της το αποκαλύψει ποτέ.

Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει για τις δυσκολίες του ρόλου της στην φυλακή

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη, έδωσε το πρωί της Τετάρτης 9/11 στο Mega Καλημέρα, η μοναδική Άντζελα Γκερέκου (δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές της κόρης της για την γιορτή της) και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε ως Αθηνά Νομικού στην Γη της Ελιάς, μίλησε για τον ρόλο της αλλά και τις δυσκολίες που έχει αυτός, ειδικότερα την εποχή που ήταν κρατούμενη στις φυλακές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (13-17/11): Καίνε τα κτήματα των Στεφανέων από εκδίκηση

Η Γη της Ελιάς: «Μην φύγεις σε ικετεύω», λέει η Ισμήνη παρακαλετά στην Αλκμήνη