Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η στάση της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς είναι κάτι που έχει φέρει μεγάλη ανησυχία σε όλους. Ένας από τους επόμενους στόχους της λοιπόν είναι η Αθηνά, η οποία αποκαλύφθηκε πως της είπε ένα μεγάλο ψέμα και έφερε τον εραστή της μέσα στο σπίτι του πατέρα της.

Την ίδια στιγμή όμως, η Αθηνά ήταν και ο άνθρωπος που την ευεργέτησε, δίνοντάς της το ποσοστό που ζητούσε από την επιχείρηση των Βρεττάκων προκειμένου να έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι.

Σύντομα οι δυο γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες και η Μυρτάλη θα μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια στην Αθηνά. Αρχικά εκείνη θα το ανεχτεί καθώς καταλαβαίνει πως πρόκειται για ένα κορίτσι που έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και πως η προδοσία της ήταν πολύ μεγάλη.

Καθώς όμως η Μυρτάλη θα συνεχίσει να έχει απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί της, η Αθηνά θα πάρει θέση και θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στη Μυρτάλη (δείτε εδώ ποιος άλλος θα έρθει για να βασανίσει την Αθηνά).

Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών της Γης της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου και η Αφροδίτη Λιάντου, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αναφέρθηκαν σε αυτή την σύγκρουση.

Η Άντζελα Γκερέκου, αποκάλυψε: «Η Μυρτάλη έχει εξελιχθεί σε ένα δύστροπο πλάσμα. Η Αθηνά, παρόλο που θέλει να την συνετίσει, σκέφτεται ότι αυτό το παιδί, σε πολύ νεαρή ηλικία, έζησε τρομακτικά πράγματα. Κάπου μέσα της, λυπάται που τη βλέπει να εξελίσσεται έτσι».

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Λιάντου, σημείωσε: «Η Μυρτάλη μέσα της μπορεί να χαίρεται, γιατί ένα μέρος της αγαπά την Αθηνά. Βέβαια, έχει πολύ θυμό και θλίψη γι’ αυτό την αντιμετωπίζει πολύ σκληρά. Είχε μέσα στο σπίτι της τον εραστή της».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Σου την πέφτει;» - Ο Μάνος εκτός εαυτού με τη Μαρίνα

Γη της Ελιάς Spoiler: «Με απατούσε...» - Ο Χρήστος ξεμπροστιάζει τη Μυρτάλη στον Ισίδωρο