Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Μία Νύχτα του Αυγούστου (13/11), ο Μανώλης ξανά σε ρόλο φύλακα-άγγελου, προσπαθεί να σώσει τη Ρηνιώ και τη Χριστίνα από τη Φανή, ενώ η Μαρία και ο Νίκος έρχονται για πρώτη φορά σε ρήξη όταν εκείνος μαθαίνει πως η Μαρία επισκέπτεται τον Αντρέα (δείτε εδώ τι αλλαγές θα γίνουν στο πρόγραμμα της αγαπημένης σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (13/11) στο Μία Νύχτα του Αυγούστου

Ο Ανδρέας, χωρίς καν να το συνειδητοποιεί, βρίσκεται να είναι μέλος μιας συμμορίας της φυλακής, με επικεφαλής τον «ιερέα» Χρόνη. Ο Ανδρέας έχει αρχίσει να τον βλέπει σαν πατέρα και εθελοτυφλεί μπροστά στον αληθινό του χαρακτήρα. Οι συγκρατούμενοί του που θα καταλαβαίνουν ότι στο μέλλον ο άντρας θα έχει πρόβλημα, αποφασίζουν να μη μιλήσουν για να μη βρεθούν μπλεγμένοι. Παράλληλα, ο Μανώλης αναλαμβάνει να σώσει τη Ρηνιώ και τη Χριστίνα από τα «δίχτυα» της Φανής, μα εκείνη και ο Μάκης δεν θα τις αφήσουν ήσυχες τόσο εύκολα.

Λίγο πιο μακριά, στο σπίτι της Μαρίας και του Νίκου υπάρχει ξαφνική ένταση. Το ζευγάρι για πρώτη φορά έρχεται σε ρήξη και το γεγονός αυτό ανησυχεί όλους που δεν έχουν συνηθίσει να έχουν αυτοί οι δύο προβλήματα στη σχέση τους. Και όλα ξεκινούν όταν ο Νίκος μαθαίνει για τις κρυφές επισκέψεις της Μαρίας στον Αντρέα. Τι και αν εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι μεταξύ τους δεν υποβόσκει κάτι περισσότερο; Ο Νίκος θα αρχίσει να αμφιβάλει για το ποιόν της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μια νύχτα του Αυγούστου: «Ένιωσα συγγενής!» - Η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτουν για την συνεργασία τους

Μια νύχτα του Αυγούστου: «Θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές...» - Ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει τα πάντα για το ρόλο του