Από Έπη Τρίμη

Η ΕΡΤ προβαίνει σε αλλαγές στο πρόγραμμά της καθώς οι σειρές «Μια νύχτα του Αυγούστου» και «Φλόγα και Άνεμος» ολοκληρώνονται εντός του Δεκεμβρίου.

Τα κενά στην prime time ζώνη

Το τέλος των δύο σειρών που αποτελούν βαριά χαρτιά στην κρατική τηλεόραση δεν θα σημάνει την έναρξη των νέων προγραμματισμένων σειρών οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2023 δημιουργώντας έτσι κενά στο ενδιάμεσο τα οποία πρέπει να καλυφθούν.

Συγκεκριμένα, από τη μία η σειρά «Φλόγα και Άνεμος» με την ιστορία του Παπανδρέου και της Κυβέλης ολοκληρώνεται σε 12 επεισόδια μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου αφήνοντας τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου χωρίς πρόγραμμα. Από την άλλη το «Μια νύχτα του Αυγούστου», το οποίο καλύπτει τη βραδινή ζώνη της Κυριακής, προβάλει το τελευταίο του επεισόδιο στις 18 Δεκεμβρίου.

Όσο για τις επόμενες σειρές της ΕΡΤ, μπορεί η σειρά «Η Παραλία» με τη Δανάη Μιχαλάκη να έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα, ωστόσο η πρεμιέρα της δεν αναμένεται να γίνει πριν τα μέσα Ιανουαρίου ενώ μπορεί να γίνει και προς το τέλος του πρώτου μήνα του 2023. Ανάλογος είναι και ο προγραμματισμός για τη σειρά «Πτώση» και τη μίνι σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς».

Οι αλλαγές στα τηλεπαιχνίδια της ΕΡΤ

Την ίδια ώρα, στην κρατική τηλεόρασης αλλαγές αναμένονται στα 3 τηλεπαιχνίδια που προβάλλονται από τα κανάλια της τόσο σε ώρες όσο και σε ημέρες προβολής.

Ο «Αδύναμος κρίκος» ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα ζητούμενα σε τηλεθέαση. Οι σκέψεις της κρατικής τηλεόρασης για το πρόγραμμα με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος είναι να μεταφερθεί από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο.

Την αντικατάσταση του «Αδύναμου κρίκου» αναμένεται να κάνει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο που μέχρι στιγμής έχει ικανοποιητική τηλεθέαση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Realnews το άλλο σενάριο φέρνει το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή ως αντικατάσταση το οποίο ωστόσο έχει σταματήσει γυρίσματα λόγω προβλημάτων με την εταιρία παραγωγής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κόκκαλο» ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ – Τον διέκοψε στον αέρα ο Λάζος Μαντικός από τον Παπαδάκη

Ηχηρή απουσία από τη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' - Φεύγει πολύ σημαντικό μέλος