Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε απόψε (13/11) στο Κόκκινο Ποτάμι, την ώρα που ο Δημοσθένης κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τους θανάτους στο Καραμπουρνάκι, η Ιφιγένεια ελπίζει ότι θα συναντήσει ξανά τον άντρα της (δείτε εδώ ποια γνωστή τραγουδίστρια μπαίνει στη σειρά).

Τι θα δούμε στο αποψινό (13/11) στο Κόκκινο Ποτάμι

Η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια ότι ο Μίλτος δραπέτευσε. Οι ελπίδες της κοπέλας ότι θα τον ξανασυναντήσει και ότι θα γίνουν και πάλι μια οικογένεια αναζωπυρώνονται. «Θα πάω να τον ψάξω. Να τον βρω», λέει στη Νίκη. «Τι είναι αυτά που λες; Πού θα πας; Πίσω στην Τουρκία; Εκεί σφάζουν κόσμο. Και το παιδί σου;», της θυμίζει εκείνη, αλλά η Ιφιγένεια είναι ανένδοτη. Είναι αποφασισμένη να πάει πίσω και να αναζητήσει τον άντρα της. Την ίδια στιγμή η Ρωξάνη και ο Αριστείδης ζητάνε τη βοήθεια του Λεβί, για να ξεκινήσουν τη δουλειά με τα μπισκότα. Αφού έχουν κάνει την έρευνά τους κι έχουν διαπιστώσει ότι κανείς δεν γνωρίζει αυτό το γλύκισμα στη Θεσσαλονίκη, θεωρούν ότι έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσουν εκεί την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Ο Δημοσθένης συνεχίζει να βοηθάει τους συνανθρώπους του στο Καραμπουρνάκι και παράλληλα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τους θανάτους εκεί. Φυσικά δεν έχει σκοπό να σιωπήσει, όπως δεν το έκανε ποτέ στο παρελθόν, παρόλο που έχει δημιουργήσει εχθρούς. Στο μεταξύ ο Κεμάλ συναντά τον Μπρίστολ και συνάπτει άτυπη συμμαχία με την Αμερική, ενώ ο Νικολαΐδης, η Λουσίν και ο Γρηγόριος καταφέρνουν να αποδράσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για μέλος της σειράς ''Κόκκινο ποτάμι''

Κόκκινο Ποτάμι: «Χίλια Μπράβο» - Θρίαμβος για την Αναστασία Παντούση στο Twitter