Από Ελένη Μήτση

Μια ευχάριστη ανακοίνωση έγινε γνωστή τη Δευτέρα 24/10 σχετικά με τη σειρά ''Κόκκινο ποτάμι'', καθώς μια αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω instagram, πως συμμετέχει στο σίριαλ.

Ο λόγος για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και με μια φωτογραφία από το ρόλο της μαζί με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη ευχαρίστησε τον ίδιο και την παραγωγή για την ευκαιρία, που της έδωσαν (δείτε εδώ τον ηθοποιό από τη σειρά, που παντρεύτηκε).

Γνωστή τραγουδίστρια μπαίνει στο Κόκκινο ποτάμι

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πήρα μέρος κι εγώ στα γυρίσματα του υπέροχου αυτού #serie «Το Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσακη! Η χαρά μου δεν περιγράφεται».

View this post on Instagram

A post shared by Maria Karlaki (@karlaki_maria)

Λίγα λόγια τη Μαρία Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.
Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης.
Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής. Η αγάπη της γι'αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Μαρία Καρλάκη

Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη,Γιαννης Τάσιος, Αντρέας Στάμος και άλλοι πολλοί.
Πλέον δειλά δειλά προσπαθεί να καθειερωθεί και στην ελληνική δισκογραφία κυκλοφορόντας την πρώτη της προσωπική δουλειά το 2008 με τίτλο " Απίστευτο" που περιέχει 12 τραγούδια από τα οποία τα : "Στο ίδιο το καζάνι" και "Μην κλάψεις για μένα" έχουν γίνει εκτός από Video Clip και μουσικές επιτυχίες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: «Χίλια Μπράβο» - Θρίαμβος για την Αναστασία Παντούση στο Twitter

Κόκκινο ποτάμι εξελίξεις 23/10: Σε κίνδυνο ο Δημοσθένης - Απειλούν την Ιφιγένεια