Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί το Twitter να συγκινήθηκε με ένα μικρό στιγμιότυπο του Ιωάννη Παπαζήση στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι", όμως στο επεισόδιο της Κυριακής 9/10 "σπάραξε" εξαιτίας της Αναστασίας Παντούση.

Η ίδια, ως Ιφιγένεια, βρέθηκε στο νοσοκομείο για να σώσει τον μικρό της γιο και εξιστορώντας παράλληλα στον γιατρό πως έχασε τον άντρα της. Τα λόγια της και η ερμηνεία της συγκίνησαν το κοινό, το οποίο την αποθέωσε, μιλώντας για το ταλέντο της ηθοποιού.

Αποθέωση στο Twitter για την Αναστασία Παντούση στο "Κόκκινο Ποτάμι"

Η ιστορία τους έχει άρωμα μπισκότου - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το νέο ζευγάρι της σειράς

Ήδη στο tv-24.gr είχαμε μιλήσει για το νέο ζευγάρι που θα μπει στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" στα επόμενα επεισόδια, το οποίο έχει στόχο να πλουτίσει. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που εγκαταλείπει την Πόλη, για να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Μέχρι να φτάσουν, όμως εκεί θα χρειαστεί να μείνουν για λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παρακολουθήσουν τα βασανιστήρια που περνούν οι Έλληνες στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Η Ρωξάνη και ο Αριστείδης Πιατάς, όπως ονομάζονται λοιπόν, δεν χρειάστηκε να βιώσουν ποτέ αυτού του είδους τις συνθήκες, όμως γνωρίζοντας την Ιφιγένεια θα θελήσουν να την βοηθήσουν και θα μείνουν για παραπάνω από όσο υπολόγιζαν στην Ελλάδα.

Σε μία στάση τους για καφέ, ζητούν ένα μπισκότο και τότε είναι που συνειδητοποιούν πως οι Έλληνες δεν έχουν μάθει ακόμη τι σημαίνει αυτή η λέξη. Έτσι, θα γεννηθεί στη σειρά μια ιστορία που μοιάζει αρκετά με αυτή της οικογένειας Παπαδοπούλου, της οικογένειας που έφερε τα μπισκότα στην χώρα. Το ζευγάρι που είναι γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες θα πρωτοπορήσουν και ο ρόλος τους θα είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη του σίριαλ.

Κόκκινο Ποτάμι νέο ζευγάρι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το Κόκκινο Ποτάμι: «Κλαίω από τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα» - Θρίαμβος στο Twitter για την πρεμιέρα της σειράς

Κόκκινο ποτάμι εξελίξεις (9/10): Ο Δημοσθένης έξαλλος με την εκμετάλλευση των προσφύγων - Είναι άγρυπνος φρουρός για την Ιφιγένεια