Από Ελένη Μήτση

Mια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Παρασκευή 28/10 μέσα από τον λογαριασμό στο instagram πολύ γνωστής τραγουδίστριας, η οποία μάλιστα πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη σειρά ''Κόκκινο ποτάμι''.

Ο λόγος λοιπόν για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία είναι στην πολύ δυσάρεστη θέση να βιώνει μια απώλεια στο οικογενειακό της περιβάλλον, αποχαιρετώντας τον παππού της με μια κοινή τους φωτογραφία και μια πολύ συγκινητική λεζάντα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη για την απώλεια που βίωσε

«Καλό ταξίδι παππούκα μου λεβέντη μου όπως ήρεμα και ταπεινά ήσουν σε όλη τη ζωή σου έτσι ήρεμα έφυγες.. Η καρδιά μου ράγισε άλλη μια φορά.. Σε αγαπώ πολύ».

View this post on Instagram

A post shared by Maria Karlaki (@karlaki_maria)

Λίγα λόγια τη Μαρία Καρλάκη

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.
Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης.
Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής. Η αγάπη της γι'αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Μαρία Καρλάκη

Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη,Γιαννης Τάσιος, Αντρέας Στάμος και άλλοι πολλοί.
Πλέον δειλά δειλά προσπαθεί να καθειερωθεί και στην ελληνική δισκογραφία κυκλοφορόντας την πρώτη της προσωπική δουλειά το 2008 με τίτλο " Απίστευτο" που περιέχει 12 τραγούδια από τα οποία τα : "Στο ίδιο το καζάνι" και "Μην κλάψεις για μένα" έχουν γίνει εκτός από Video Clip και μουσικές επιτυχίες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ό,τι έχει απομείνει από τον Μίλτο...» - ''Σπάραξε'' το twitter με τη σκηνή του Ιωάννη Παπαζήση στο Κόκκινο ποτάμι

Κόκκινο Ποτάμι: Η ιστορία τους έχει άρωμα μπισκότου - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το νέο ζευγάρι της σειράς