Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με τα νούμερα τηλεθέασης να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς είναι ραγδαίες. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Στρατής και η Γεωργία θα βρεθούν σε πολύ δεινή θέση, μιας και μία κίνησή τους θα τους κάνει να βρεθούν εκτός της επιχείρησης των Δεμερτζήδων.

Συγκεκριμένα, ο Στρατής θα επιχειρήσει να σκοτώσει τον Μάρκο που βρίσκεται στο νοσοκομείο, πνίγοντάς τον με ένα μαξιλάρι. Ωστόσο για κακή του τύχη, οι άνδρες του Στέφανου τον προλαβαίνουν και τον πλακώνουν στο ξύλο, ενώ όλη η περιοχή μαθαίνει τα νέα.

Απένταροι Στρατής και Γεωργία στον Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς Στρατής Γεωργία

Η είδηση δεν αργεί να φτάσει και στα αυτιά των Δεμερτζήδων. Η Μαργέτα που δε θέλει με τίποτα αυτή τη «ρετσινιά» στο όνομα της οικογένειάς της, αναλαμβάνει αμέσως δράση και ο Ιάσονας διώχνει τον Στρατή και τη Γεωργία από την επιχείρηση και από το κτήμα.

Οι δυο τους βρίσκονται ξαφνικά στο 0. Παρόλο που έχουν ένα κομπόδεμα που θα τους κρατήσει για λίγο καιρό, σύντομα τα έτοιμα χρήματα θα τελειώσουν και τότε η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη.

Τι θα δούμε αύρι (14/11) στον Έρωτα Φυγά

Ο Ιάσονας και ο Φίλιππος έχουν στήσει παγίδα στον Μάρκο και τον Στέφανο. «Αυτή τη φορά ελπίζω να ξεμπερδεύουμε με αυτούς μια και καλή», λέει ο Ιάσονας. Ο Στέφανος την ίδια ώρα επισκέπτεται τη Μαργέτα. Εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει αλλά δεν μπορεί παρά να ακούσει τα όσα έχει να της πει και της αποκαλύπτει μια αλήθεια του παρελθόντος. Στο μεταξύ ο Μάρκος συναντιέται με τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα στον αρραβώνα της κόρης του δημάρχου.

Οι δυο τους κοιτάζονται με αγάπη στα μάτια κι ας μην μπορούν να μιλήσουν και να πουν πολλά. Ο Ιάσονας γίνεται έξαλλος. Την ίδια ώρα ο Στρατής, του οποίου το ψέμα για το πού βρίσκεται η Ρηνιώ έχει αποκαλυφθεί, συνεχίζει να μένει μόνος και πεινασμένος μέσα στην αποθήκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον Έρωτα Φυγά: Δολοφονείται ο Μήτσος – Η ζωή της Αλεξάνδρας κινδυνεύει

Πάνω Κάτω: Το τέλος των Παγιδευμένων, ο Έρωτας Φυγάς και η πρεμιέρα του Survivor All Star