Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (14-18/11) στον Έρωτα Φυγά, την ώρα που ο έρωτας της Μαργέτας και του Στέφανου αναζωπυρώνεται, ο Ιάσονας γίνεται όλο και πιο σκοτεινός κι εκδικητικός. Η ζωή του Μάρκου για μια ακόμη φορά θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο (δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα (14-18/11) στον Έρωτα Φυγά

Δευτέρα (14/11)

Ο Ιάσονας και ο Φίλιππος έχουν στήσει παγίδα στον Μάρκο και τον Στέφανο. «Αυτή τη φορά ελπίζω να ξεμπερδεύουμε με αυτούς μια και καλή», λέει ο Ιάσονας. Ο Στέφανος την ίδια ώρα επισκέπτεται τη Μαργέτα. Εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει αλλά δεν μπορεί παρά να ακούσει τα όσα έχει να της πει και της αποκαλύπτει μια αλήθεια του παρελθόντος. Στο μεταξύ ο Μάρκος συναντιέται με τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα στον αρραβώνα της κόρης του δημάρχου. Οι δυο τους κοιτάζονται με αγάπη στα μάτια κι ας μην μπορούν να μιλήσουν και να πουν πολλά. Ο Ιάσονας γίνεται έξαλλος. Την ίδια ώρα ο Στρατής, του οποίου το ψέμα για το πού βρίσκεται η Ρηνιώ έχει αποκαλυφθεί, συνεχίζει να μένει μόνος και πεινασμένος μέσα στην αποθήκη.

Τρίτη (15/11)

Η Μαργέτα συναντά τον Στέφανο στο σπίτι του κι αυτός, ακόμη ερωτευμένος, της το δείχνει με μια εξομολόγηση. «Σε αγάπησα πολύ. Ησουν για μένα όλος μου ο κόσμος και τα αισθήματά μου για σένα δεν έχουν αλλάξει», της ομολογεί κι εκείνη δεν μένει ασυγκίνητη. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό της βρίσκει τον Ιάσονα να την περιμένει. «Πού ήσουν;», της φωνάζει. Εκείνη πάει να δικαιολογηθεί αλλά την πιέζει και του ομολογεί ότι είδε τον Στέφανο. Παράλληλα η Γεωργία ανακαλύπτει με απογοήτευση πως δεν είναι έγκυος. Το λέει στον Στρατή μα το κρύβει απ’ όλους. Η Μαργέτα βρίσκει πού είναι η Ρηνιώ και την κάνει να επιστρέψει.

Τετάρτη (16/11)

Ο Μάρκος γυρίζει στο σπίτι και βλέπει ότι η Ρηνιώ δεν είναι πια εκεί. Καταλαβαίνει πως τα λόγια του την πλήγωσαν και πάει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων για να τη βρει. Η Μαργέτα στο μεταξύ συνεχίζει να συναντάει τον Στέφανο στα κρυφά, ενώ η Ελπίδα είναι συντετριμμένη, καθώς μαθαίνει πως ο Μήτσος δεν είναι αυτός που νομίζει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Βάσω θα βρεθεί στο κατάλληλο μέρος και θα δει τον Μάρκο μαζί με την Αλεξάνδρα. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, τρέχει και ειδοποιεί τον Ιάσονα. «Τους είδα μαζί. Είμαι σίγουρη κι ήρθα αμέσως σε σας», του λέει. Αυτός τυφλωμένος από το μίσος, παίρνει το όπλο του κι αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή τη σχέση εδώ και τώρα.

Πέμπτη (17/11)

Ο Μάρκος είναι εξαφανισμένος. Ο Στέφανος τον ψάχνει παντού. Πηγαίνει στο σπίτι του Ιάσονα και κάνει φασαρία. «Πείτε μου πού είναι; Τι του κάνατε;», φωνάζει. Τελικά τον βρίσκουν στο δάσος που έχει τρακάρει. Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πάει να τον δει. Ο Ιάσονας ανησυχεί μήπως εμπλακεί το όνομά του και του κάνει κακό στις εκλογές, ενώ ο Στρατής μπαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου και ετοιμάζεται να πνίξει τον Μάρκο ενώ είναι αναίσθητος…

Παρασκευή (18/11)

Ο Στέφανος πιάνει το Στρατή και τον χτυπάει ανελέητα, ενώ ο Μάρκος αναρρώνει προσπαθώντας να βγάλει από το μυαλό του την Αλεξάνδρα. Η Ελπίδα βρίσκει τον Μήτσο αλλά αντί για χρήματα, της αποσπά ένα πολύτιμο μυστικό με το οποίο απειλεί τη Μαργέτα. Αργότερα ο Μάρκος παίρνει την Παναγιώτα στο σπίτι του και συγκινεί την Αλεξάνδρα που δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θρήνος στον Έρωτα Φυγά: Θάβεται ζωντανός ο...

Πάνω Κάτω: Το τέλος των Παγιδευμένων, ο Έρωτας Φυγάς και η πρεμιέρα του Survivor All Star