Από Έπη Τρίμη

Στη Γη της Ελιάς που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega οι τηλεθεατές θα δουν την Ισμήνη να ικετεύει την Αλκμήνη να μην φύγει από τη δουλειά καθώς θα χάσει τη συνεργάτιδα και φίλη της ενώ η επιχείρηση θα πέσει έξω και θα επέλθει οικονομική καταστροφή.(Γιατί ο Μάνος ζητά εξηγήσεις από την Μαρίνα; Προς τι η καχυποψία και ο εκνευρισμός;)

Ποιοι είναι οι λόγοι της παραίτησης της Αλκμήνης στη Γη της Ελιάς;

Η Αλκμήνη έχει αποφασίσει να φύγει από τη δουλειά της και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της κλείνοντας μια για πάντα το κεφάλαιο αυτό. Οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει μια φιλική σχέση, ενώ αυτά που τις ενώνουν είναι πολλά. Μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός και μια βαθιά συμπάθεια και αγάπη. Η Αλκμήνη είχε ωθήσει μάλιστα την Ισμήνη να τα ξαναβρεί με τον Κωνσταντίνο και για να πετύχει αυτό το εγχείρημα είχε εφαρμόσει ένα παράτολμο και επικίνδυνο σχέδιο που θα μπορούσε πολύ εύκολα να διαλύσει τη φιλία τους και να την τινάξει κυριολεκτικά στον αέρα.

Γη της Ελιάς

Η Αλκμήνη θα κάνει πίσω;

Ο Σωκράτης, ο γκόμενος της Αλκμήνης πηγαίνει στο εργαστήριο όπου εργάζεται η φίλη του ως χημικός για να τη συναντήσει. Ωστόσο, για κακή τους τύχη αυτή η συνάντηση πέφτει στην αντίληψη της Μυρτάλης η οποία θυμώνει καθώς δεν θέλει στον χώρο εργασίας να γίνονται προσωπικές συναντήσεις με το προσωπικό της

Η Μυρτάλη θυμωμένη τα χώνει, στη συνέχεια, στην Αλκμήνη και εκείνη εμφανώς τσαντισμένη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί καθώς νιώθει θιγμένη από την παρατήρηση.

Τι πρόκειται να συμβεί; Η Αλκμήνη θα συγκινηθεί και θα καταλάβει πως η απόφασή της θα βλάψει την επιχείρηση; Θα κάνει τελικώς πίσω ή όχι;

Ο Χρήστος ξεμπροστιάζει τη Μυρτάλη στον Ισίδωρο

Ο χωρισμός του Χρήστου και της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς ήρθε πολύ ξαφνικά, με τον πρώτο να επιλέγει να μην πει καν στην σύντροφό του ότι την έπιασε με κάποιον άλλον. Όλοι απορούν για τον λόγο που έφυγε από το σπίτι τους, ωστόσο ο Ισίδωρος θέλει να μάθει οπωσδήποτε τι έχει συμβεί με την ανιψιά του.

Η αλλαγή συμπεριφοράς της άλλωστε έχει γίνει αισθητή και στην οικογένειά της και έτσι, ο Ισίδωρος δε θέλει να αφήσει τους Βρεττάκους να διασυρθούν στη Μάνη εξαιτίας της.

O Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί.

Η Μυρτάλη από τη μεριά της, που έχει μάθει τα νέα από την οικογένειά της, ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Με απατούσε...» - Ο Χρήστος ξεμπροστιάζει τη Μυρτάλη στον Ισίδωρο

«Βόμβα» στη Γη της Ελιάς - Γάμος για τους...