Από Ελένη Μήτση

Η Άντζελα Γκερέκου είναι από τις πολύ σπουδαίες και καταξιωμένες Ελληνίδες ηθοποιούς και μάλιστα μέσα από τη συμμετοχή της στη Γη της ελιάς, συστήθηκε και στο νεότερο κοινό, που ίσως δεν την ήξερε.

Η σχέση και η αγάπη, που έχει για την κόρη της είναι γνωστή και η ιδιαίτερη αυτή σχέση αποτυπώθηκε για άλλη μια φορά, μέσα από τις ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου στο instagram την Τρίτη 8/11 ανήμερα της ονομαστικής της εορτής (δείτε εδώ τα δημοσιεύματα, που ενοχλούν την ηθοποιό).

Οι ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου για τη γιορτή της Άντζελας Γκερέκου

«Χαρούμενη ονομαστική γιορτή στην βασίλισσα της ζωής μου».

Μαρία Βοσκοπούλου

Η συγκίνηση της Άντζελας Γκερέκου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 6/10 και στο πλατό ης εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε η Άντζελα Γκερέκου, την οποία πολύ πρόσφατα είδαμε να ξεσπά μπροστά στις κάμερες. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της και "λύγισε", αφού στους τίτλους της εκπομπής ακούγονταν τα τραγούδια του καλλιτέχνη και έπαιζαν εικόνες από την κοινή ζωή τους.

«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ.

Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο. Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».

Άντζελα Γκερέκου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ενώπιος Ενωπίω: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου - Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Άντζελα Γκερέκου

«Δεν μετέφερε τον πόνο της...» - Συγκίνησε ο Στέφανος Κυριακίδης με τα λόγια του για την Άντζελα Γκερέκου