Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο Αστέρης θα αποφασίσει να φύγει για Γερμανία. Αφού λοιπόν θα έχει αποχαιρετήσει όλη του την οικογένεια (δείτε εδώ τι θα γίνει με την Καλλιόπη), επισκέπτεται στο ξενοδοχείο για να χαιρετίσει τελευταία την Αργυρώ, ενώ νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

«Τι θες εσύ εδώ; Φαίνεται τελικά πως δεν θα ηρεμήσω ποτέ από εσένα και την οικογένειά σου», του λέει όταν τον βλέπει ξαφνικά στην πόρτα του γραφείου της.

«Δεν θέλω να σε αναστατώσω. Μόνο να σε χαιρετίσω Αργυρώ. Σε λίγες ώρες θα είμαι μακριά και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως σε παρακολουθώ ή μήπως εμφανιστώ ξαφνικά μπροστά σου. Μόνο να προσέχεις και να χαμογελάς θέλω. Αυτό μου αρκεί για να μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου», της λέει και βλέπει ένα δάκρυ να κυλά στο μάγουλό της. «Μη φύγεις», τολμάει να ξεστομίσει αλλά ο Αστέρης έχει ήδη φύγει από μπροστά της.

Ακόμα ένα δικό της αγαπημένο άτομο όμως αποφασίζει να φύγει από τη ζωή της. Και αυτός είναι ο Σταύρος, που έχει μαζέψει τα πράγματά του σε μια βαλίτσα και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Η Αργυρώ ξέρει καλά πως η σχέση της μαζί του έχει τελειώσει από καιρό, νιώθει πως δεν υπάρχει κάτι ακόμα να κάνει και τον αφήνει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εκείνος όμως δεν θα αργήσει να πει την τελευταία του λέξη. Στο μεταξύ βασανίζεται με την ιδέα ότι δεν θα συναντήσει ξανά τον Αστέρη.

Σασμός Αστέρης

Δίχως να το σκεφτεί περισσότερο, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο. Δεν ξέρει τι πρέπει να του πει, ούτε αν πρέπει να του μιλήσει για τα συναισθήματά της. Ξέρει μόνο ότι της αρκεί να τον δει έστω για μια τελευταία φορά. Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν…

Ο Σταύρος ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από την Αργυρώ στον Σασμό

Ο Σταύρος, έχοντας δει την Αργυρώ να τρέχει να προλάβει τον Αστέρη, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Σε κίνδυνο η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης - Τεράστια αγωνία για τους Βρουλάκηδες

Σασμός spoiler: Για πρώτη φορά - Μαθιός και Νικηφόρος σε σύγκρουση