Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για τη Γερμανία, πράγμα που στενοχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της. Ο μικρός γιος της καπετάνισσας θεωρεί πως είναι ένα κόλπο της μάνας τους για να τον κρατήσει κοντά της, όμως έχει αποφασίσει να μην της περάσει αυτή τη φορά και να φύγει από το νησί που τον πληγώνει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Έτσι, λίγο πριν φύγει για τη Γερμανία, ο Αστέρης συγκεντρώνει στο σπίτι του, την οικογένειά του καθώς και τη Στέλλα που του στάθηκε σε πολυ δύσκολες στιγμές του, για να τους αποχαιρετήσει.

Η λιποθυμία της Καλλιόπης στον Σασμό

Σε ένα κλίμα συγκίνησης, η Καλλιόπη δεν αντέχει άλλο και λιποθυμάει. Οι γιοι της ανησυχούν πολύ και έτσι καλούν αμέσως τον γιατρό.

Ο γιατρός που την εξετάζει συστήνει να μείνει στο σπίτι για κάποιο διάστημα και να μην έρθει σε επαφή με άτομα που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση της ψυχικής της υγείας. «Δηλαδή να μη δω τις Βρουλάκαινες, γιατρέ μου», τον συμπληρώνει η καπετάνισσα και ο γιατρός νιώθει να τα έχει χαμένα. Λίγη ώρα αργότερα χάνεται και πάλι στις σκέψεις της.

Σασμός Καλλιόπη λιποθυμία

Όταν ο Αστέρης καταλαβαίνει πως όντως η μητέρα του δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό θέμα με την υγεία της, αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του. «Ήταν το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί, κοπέλι μου, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι και γνώρισες την Αργυρώ. Πόσο καλύτερα θα ήταν η ζωή σου αν είχες παραμείνει στο πλευρό της Στέλλας μας. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί, Αστέρη μου», του λέει και εκείνος την παρακαλά να σταματήσει. «Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει και δεν είμαι διατεθειμένος να τις αλλάξω. Θα φύγω και θα επιστρέψω όταν πλέον θα είμαι έτοιμος» (δείτε εδώ τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του με την Αργυρώ).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το νέο σκηνοθετικό λάθος που ξεσήκωσε το κοινό - «Ρε παιδιά...»

Σασμός: «Το ορθόδοξο το Μόναχο!» - Η καυτή σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς έκανε το Twitter να παραμιλά