Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα μια σκέψη θα βασανίζει τη ζωή και τη σκέψη της γιαγιάς Ειρήνης το επόμενο διάστημα στον Σασμό, και αυτή δεν είναι άλλη από το μυστικό για τον γάμο της Μαρίνας και του γιου της, Μάρκου. Ένα μυστικό που έχει ξεκινήσει από τη μέρα που έγινε το προξενιό στο πατρικό σπίτι της Μαρίνας και δεν μπορεί ακόμα να διαχειριστεί.

Όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ και της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου, η νύφη της θα καταλάβει ότι κάτι βασανίζει την καρδιά της και θα θελήσει να της μιλήσει, αλλά η γιαγιά θα αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει να μιλήσει για εκείνη την εποχή. Το εν λόγω μυστικό άλλωστε αφορά και τον Μάρκο και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλει η νύφη της να σχηματίσει κακή γνώμη για τον άντρα που αγάπησε και παντρεύτηκε.

Σασμός Γιαγιά Ειρήνη

Έστω και εκ των υστέρων. Καθώς όμως θα θεωρήσει πως η κουβέντα αυτή θα την ελαφρύνει, θα μιλήσει στη Μαρίνα. Μόνο που η ζωή τής τελευταίας θα διαλυθεί αφού θα καταλάβει πως οι πιο δικοί της άνθρωποι στη γη της έκρυψαν την πιο βαριά αλήθεια και μάλιστα την περίοδο που ετοίμαζε τον γάμο της (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό το μυστικό).

Η υγεία της γιαγιάς καταρρέει στον Σασμό

Η αποκάλυψη του μυστικού θα φέρει μεγάλη αναστάτωση για τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία μη μπορώντας να διαχειριστεί τον πόνο που προκάλεσε στη Μαρίνα θα αργοσβήνει μέρα με τη μέρα.

Έτσι, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει στο κρεβάτι και δεν μπορεί να συνέλθει, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους Βρουλάκηδες. Η εκ βαθέων εξομολόγησή της στη Μαρίνα, για τις συνθήκες του γάμου της με τον Μάρκο, της ράγισε την καρδιά. Η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Συντετριμμένη είναι και η Μαρίνα με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Για πρώτη φορά - Μαθιός και Νικηφόρος σε σύγκρουση

Σασμός Spoiler: Λευτέρης και Θοδώρα θα πάρουν μια σημαντική απόφαση για τη ζωή τους