Από Ελένη Μήτση

Τα μυστικά του παρελθόντος, από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στο Σασμό αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται και μάλιστα στα επόμενα επεισόδια η γιαγιά Ειρήνη να ανοίξει το στόμα της και θα συγκλονίσει την οικογένεια Βρουλάκη.

Η πρώτη, που θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια και ένα ψέμα του Μάρκου θα είναι η Μαρίνα. Είναι γεγονός, πως οι δύο τους παντρεύτηκαν και έκανα δύο παιδιά, με προξενιό.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ένα μυστικό του παρελθόντος στη Μαρίνα

Στην πορεία της ζωής του ερωτεύτηκαν, αφού ξεπέρασαν κατά μια έννοια την Ανθούλα και τον Αντώνη, από το παρελθόν τους. Την ημέρα του γάμου τους, όμως η γιαγιά Ειρήνη είχε δει να συμβαίνει κάτι, που δε θα έπρεπε και δεν αποκάλυψε ποτέ. Η ώρα να μιλήσει όμως έχει φτάσει, αφού θέλει να φύγει από μέσα της το βάρος (δείτε εδώ την αντίδραση της γιαγιάς όταν μάθει για τον πατέρα του Πετρή).

Μαρίνα

Το καυτό spoiler της Ευγενίας Σαμαράς για τον Σασμό

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/11) η Ευγενία Σαμαρά, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της Στέλλας που έχει αναλάβει από πέρυσι στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Σασμός» (δείτε εδώ το πιο hot spoiler για τη δεύτερη σεζόν).

«Θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, θα κινδυνεύσει η ζωή της, δε θα έχει να κάνει με καλούς ανθρώπους. Οι περιπέτειές της θα έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή (Ευθύμη). Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η Στέλλα, δεν είναι κακή ή καλή. Δεν είναι μονοδιάστατη. Βλέπουμε έναν άνθρωπο αληθινό. Μια γυναίκα που θα φτάσει στο σημείο να υπερασπιστεί τον πρώην της, παρά τα όσα της έχει κάνει. Μου αρέσει αυτός ο χαρακτήρας», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Στέλλα θα μπλέξει με...» - Το καυτό spoiler της Ευγενίας Σαμαράς για τον Σασμό

Σασμός spoiler: Η στιγμή που περίμεναν όλοι - Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή