Από Έπη Τρίμη

Η σειρά Σασμός που προβάλλεται στον Alpha καθηλώνει και σαρώνει σε τηλεθέαση καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις που διαδέχονται η μια την άλλη. (Πώς τα πήγαν σε νούμερα ο Σασμός και η Γη της Ελιάς και ποια σειρά προτίμησε ο τηλεοπτικό κοινό;)

Στα προσεχή επεισόδια ο Λευτέρης και η Θεοδώρα αν και είναι λίγο καιρό ζευγάρι αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Έχουν κοινό μέλλον ο Λευτέρης και η Θεοδώρα στον Σασμό και ποιες θα είναι οι αποφάσεις του ζευγαριού; ( Όλη η αλήθεια για την ερωτική σκηνή Στέλλας - Αστέρη).

Η συγκατοίκηση του Λευτέρη και της Θοδώρας στον Σασμό

Το ζευγάρι αποφασίζει να μείνει επίσημα κάτω από την ίδια στέγη καθώς είναι πολύ ερωτευμένο. Ωστόσο, η ηρωίδα δεν γνωρίζει πραγματικά το ποιόν του συντρόφου της ο οποίος αριστοτεχνικά κρύβει τον πραγματικό του εαυτό. Βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν καθώς η Θεοδώρα είχε εξαρχής ορισμένους ενδοιασμούς για τον Λευτέρη σε σχέση με τον χαρακτήρα του οποίος με μια σωρεία ψεμάτων κατάφερε να την ξεγελάσει και να την ρίξει στην αγκαλιά του.

Το ζευγάρι θα καταφέρει να μακροημερεύσει μαζί; Πόσο σύντομα η Θεοδώρα θα καταλάβει ότι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε και ζει μαζί του δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα;

Σασμός

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/11)

Ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια πως συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη κι αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. «Παραδέξου το, Αργυρώ. Φέρσου έστω και για μια φορά, τώρα στο τέλος, ως ενήλικας. Πες μου ότι επέστρεψες σε εκείνον κι εγώ θα σηκωθώ να φύγω. Δεν το βλέπεις ότι θέλω απλά να το μάθω για να λυτρωθώ; Τι νόημα έχει να το παίζουμε όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, όταν όλη μέρα σε ψάχνω;», τη ρωτά και εκείνη του απαντά με κλάματα πως κάνει λάθος. Εκείνος είναι σε απόγνωση και δεν ξέρει αν πρέπει να συνεχίσει μαζί της για χάρη του παιδιού ή να επιστρέψει στον αδελφό του.

Ο Μαθιός και η Βασιλική, από την άλλη, περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους σαν νεόνυμφοι, κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. «Μου φαίνεται σαν ψέμα. Ίσως τελικά να άξιζε να περάσουμε από τόσα κύματα.

Οι στιγμές που περνάμε μαζί μάς ανταμείβουν και τολμώ να παραδεχτώ πως δεν θέλω να επιστρέψω στην καθημερινότητά μας», του λέει εκείνη και ο Μαθιός φυσικά συμφωνεί. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για τη Γερμανία, πράγμα που στενοχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της. Ο μικρός γιος της καπετάνισσας θεωρεί πως είναι ένα κόλπο της μάνας τους για να τον κρατήσει κοντά της, όμως έχει αποφασίσει να μην της περάσει αυτή τη φορά και να φύγει από το νησί που τον πληγώνει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπα-Μιχάλη αφού η στάση του απέναντι στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού τον γέμισε ερωτηματικά. «Τόσα χρόνια σε ξέρω και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα έλεγες ποτέ όχι σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Πόσω μάλλον στη Βασιλική που ξέρω πόσο την εκτιμάς. Λέγε παπά, τι ήταν αυτό που σε έκανε να κάνεις ένα βήμα πίσω;», τον ρωτά, όμως εκείνος κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό. Η γιαγιά Ειρήνη ωστόσο, σκέφτεται αν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια καθώς βλέπει πως κάποια από αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Φοβάται πως οι κουβέντες της θα συγκλονίσουν τη Μαρίνα, οι οποίες θα αφορούν στο προξενιό που της έκαναν πριν χρόνια με τον γιο της, Μάρκο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Το ορθόδοξο το Μόναχο!» - Η καυτή σκηνή του Αστέρη και της Αργυρώς έκανε το Twitter να παραμιλά

Σασμός: «Βγάλατε γλώσσα για τον Αντώνη ρε!» - Το Twitter αθωώνει πανηγυρικά τον Φραγκιαδάκη για τον θάνατο της γυναίκας του Ευθύμη