Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι πλέον μακράν μία από τις αγαπημένες ηρωίδες της σειράς, και το κοινό την χαρακτηρίζει ως "βασίλισσα" στα σχόλιά του. Ο λόγος για την Αθηνά από την Γη της Ελιάς, η οποία εδώ και κάποια επεισόδια έχει αποφυλακιστεί και μας έχει χαρίσει μοναδικές σκηνές, και συγκινητικές εξίσου, όπως αυτή που επισκέπτεται το σημείο όπου πέταξαν την τέφρα του αγαπημένου της Ιάκωβου (δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή και τα σχόλια του Twitter).

H Aθηνά λοιπόν, επιστρέφει στην Μάνη και σε όλα όσα άφησε πίσω με την απουσία της, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια θα εισβάλει στην σειρά ένα πρόσωπο που θα την ταράξει ιδιαίτερα, καθώς έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφαση να καταδικαστεί για την δολοφονία του Καπράλου.

Ο εισαγγελέας από την δίκη της Αθηνάς εισβάλει στην Μάνη

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονόμου, στην δίκη της Αθηνάς υπήρξε αμείλικτος και έδρασε ως "καταπέλτης" για να μπει στην φυλακή και να καταδικαστεί. Εμφανίζεται λοιπόν στην περιοχή και ορισμένοι θα τα βρουν σκούρα, κυρίως αν εμπλέκονται σε σκοτεινές και βρώμικες υποθέσεις! Όσο όμως θα μείνει στην Αρεόπολη, θα γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Γη της Ελιάς

Μην χάσετε απόψε στην Γη της Ελιάς

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες, η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει.

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και τη βάπτιση, ενώ ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα πετυχαίνει τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό, καθώς θέλει να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά. Την ίδια ώρα η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται. Σε μια προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο: «Επειδή σε βλέπω ότι έχεις αρχίσει φιλίες με τον Φίλιππο, θέλω να ξέρεις ότι αυτός ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής».

Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης το μαθαίνει και έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία: «Μάζεψέ τα και εξαφανίσου», της φωνάζει και τη διώχνει από Μαδρίτη. Στο μεταξύ η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν: «Ό,τι έγινε έγινε. Ας μην το τραβήξουμε στα άκρα, δεν θέλω να φύγεις από την εταιρεία», της λέει αλλά η αντίδρασή της δεν θα είναι η αναμενόμενη: «Όταν σπάει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, δεν το ξέρεις αυτό, Μυρτάλη;», της ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κλάψω!» - Λύγισε και τους πιο δυνατούς στο Twitter η σκηνή Αθηνάς και Μαρίας μετά την αποφυλάκιση

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία παίρνει ανάποδες με την Μυρτάλη! Την αποκλείει από...