Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής. «Δεν ξέρει τίποτα, από την ώρα που ήρθε όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κοντεύω να τρελαθώ», της εμπιστεύεται.

Η Μαρίνα εδώ και κάποιες μέρες είναι καχύποπτη απέναντι στον Σωκράτη, ωστόσο η αποκάλυψη αυτή την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Μάνος ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα στη Γη της Ελιάς

Ο Μάνος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως η αγαπημένη του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως κινείται περίεργα και έτσι αποφασίζει να την αντιμετωπίσει: «Λέγε, σου την πέφτει;», της λέει, κι εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη μικρή Αγγελική.

«Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκύψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή», της τονίζει (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Μαρίνα).

Ο Σωκράτης αγαπά ακόμη την Αντιγόνη

Μόλις αντιληφθεί τι έχει συμβεί με το παιδί, ο Σωκράτης αμέσως θα το διεκδικήσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά. Όταν όμως ηρεμήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλογιστεί το κακό που θα προκαλέσει στην κόρη του με αυτή την κατάσταση και θα υπολογίσει καλύτερα τις κινήσεις του...

Στο μεταξύ, μπορεί να τον βλέπουμε να έρχεται κοντά με την Αλκμήνη, αλλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο έρωτάς του για την Αντιγόνη, όχι μόνο δεν έσβησε ποτέ, αλλά υπάρχει ακόμη και σιγοκαίει! Θα της το αποκαλύψει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

 Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Με απατούσε...» - Ο Χρήστος ξεμπροστιάζει τη Μυρτάλη στον Ισίδωρο

«Βόμβα» στη Γη της Ελιάς - Γάμος για τους...