Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο χωρισμός του Χρήστου και της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς ήρθε πολύ ξαφνικά, με τον πρώτο να επιλέγει να μην πει καν στην σύντροφό του ότι την έπιασε με κάποιον άλλον. Όλοι απορούν για τον λόγο που έφυγε από το σπίτι τους, ωστόσο ο Ισίδωρος θέλει να μάθει οπωσδήποτε τι έχει συμβεί με την ανιψιά του.

Η αλλαγή συμπεριφοράς της άλλωστε έχει γίνει αισθητή και στην οικογένειά της (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για τον χαρακτήρα της) και έτσι, ο Ισίδωρος δε θέλει να αφήσει τους Βρεττάκους να διασυρθούν στη Μάνη εξαιτίας της.

Ο Χρήστος λέει τα πάντα στον Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Ισίδωρος Μυρτάλη

O Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί.

Η Μυρτάλη από τη μεριά της, που έχει μάθει τα νέα από την οικογένειά της, ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους.

Η απόφαση για τον 3ο κύκλο της σειράς

Η Γη της Ελιάς μπήκε στις ζωές εκατομμυρίων τηλεθεατών πριν από ένα χρόνο και από εκείνη τη στιγμή, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με τις καθημερινές εξελίξεις της.

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9/11) στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μετά την αποκάλυψη που έκανε για τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτά), αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχίσει η σειρά και για τρίτη σεζόν.

«Εννοείται ότι θα πάει και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο χρόνο αν χρειαστεί. Αυτός που το κρατάει αυτό το τιμόνι είναι ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βόμβα» στη Γη της Ελιάς - Γάμος για τους...

Τηλεθέαση (10/11): Πώς τα πήγαν σε νούμερα ο Σασμός και η Γη της Ελιάς;