Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (12/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» μιας και η Ανθή το έχει σκάσει με τον Νικήτα και ο Έκτορας, ζητάει από τον Πωλ ένα όπλο για να τους κυνηγήσει (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για τα προηγούμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (12/11) στον Γλυκάνισο

Το σοκ από τη φυγή της Ανθής με τον Νικήτα έξω από την εκκλησία είναι μεγάλο για όλους και περισσότερο για τον Έκτορα, που έξαλλος παίρνει το αμάξι του και τους κυνηγά. Παράλληλα, στην ταβέρνα της Χρυσάνθης τα νέα για τη φυγή της νύφης από τον γάμο, τα υποδέχονται με χαρά ή μάλλον με χαιρεκακία, ενώ ο Εκτορας ζητάει από τον Πωλ να του βρει ένα όπλο. Μετά από όλα αυτά, ο Στρατής βρίσκει τη Ραζάν έξω από την ταβέρνα της και με αφορμή τη φυγή της Ανθής με τον Νικήτα, της λέει ότι αν και εκείνη παντρεύτηκε τον Καρίμ, δεν είναι αργά για τους δυο τους.

Τι θα δούμε αύριο (13/11)

Ο Πωλ ενημερώνει τον Εκτορα ότι η βάρκα του Νικήτα καταστράφηκε και ότι δεν τους είδε κανείς. Ούτε μπορεί να φανταστεί ότι τους είδε ο Καρίμ, που το αποκαλύπτει στην τρομαγμένη Φατιμέ. Παράλληλα, στο σπίτι του Νικήτα, η ψυχρότητα της Σταθούλας κάνει αφιλόξενο το περιβάλλον για την Ανθή, ενώ ο Νικήτας πάει και βρίσκει τον Εκτορα και συγκρούονται άσχημα.

Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Ραφαήλ προσπαθεί να τους χωρίσει αλλά με αντίθετα αποτελέσματα. Ο Εκτορας, έξαλλος, παίρνει λάθος αποφάσεις από τα νεύρα του και απολύει τον Ραφαήλ. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Ανδρέας ενημερώνει την Ελεάνα ότι οι ψευδομάρτυρές τους κατέθεσαν εναντίον του Στρατή, ενώ από την άλλη, η απόλυση του Ραφαήλ δημιουργεί ανησυχία στους Δεμίρηδες καθώς φοβούνται ότι θα «ξυπνήσει» κάτι που κρύβεται στο παρελθόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Του άφησε πικρία ή όχι; Η αντίδραση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις έκτακτες αλλαγές στον Γλυκάνισο

Γλυκάνισος: «Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της...» - H εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την καριέρα της