Από Πέννυ Μαστοράκου

Φέτος την απολαμβάνουμε και στον Γλυκάνισο αλλά και στην σειρά Μία Νύχτα του Αυγούστου, και είναι ιδιαίτερη χαρά που τόσο ταλαντούχα άτομα είναι στην τηλεόραση και μας προσφέρουν μοναδικές ερμηνείες! Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 μίλησε για όλα στο Γεια σου.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια του μίλησε για τους ρόλους της και φυσικά τον σημαντικότερο, αυτόν της μητέρας, αφού πλέον κρατά στα χέρια της την κορούλα που υιοθέτησε περίπου πριν ένα χρόνο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Ευγενία Δημητροπούλου

«Έχω απολαύσει όλους τους ρόλους του δολοφόνου, της γυναίκας αράχνης. Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της μοιραίας γυναίκας, λέω εμένα; Είμαι πολύ απλή και προβλέψιμη, καθόλου μοιραία, είμαι βαρετή, δεν με ιντριγκάρει το μπερδεμένο.

Πάντα με άγχωνε ο γάμος, το για πάντα. Ο γάμος παρόλο που τον θέλαμε, έγινε κυρίως για το θέμα της υιοθεσίας. Επειδή με τρομάζει το περιτύλιγμα μπαίνω στον γάμο κάθε μέρα. Νιώθω σαν ζογκλέρ από τότε που ήρθε το παιδί» είπε.

Το απόλυτο spoiler για τον ρόλο της στον Γλυκάνισο

Με αφορμή την συμμετοχή της στην νέα δραματική σειρά η λαμπερή και πάντα γλυκιά Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για όλα! Η αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ως κακιά Ελεάνα, στην μητρότητα, και στο πως την βιώνει με την κόρη της, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αυτή τη χρονιά απέχει από το θέατρο.

«Είναι μια εξαιρετική δουλειά και χαίρομαι που συμμετέχω. Είναι πολύ ωραίο και το καστ. Γίνεται πολλή ωραία δουλειά και από την εταιρεία παραγωγής και είμαστε όλοι συντονισμένοι. Ο ρόλος που υποδύομαι δεν είναι τέρας, έχει περάσει πολλά και προσπαθώ να τη δικαιολογώ συνέχεια. Θα της συμβούν πολλά, δεν θα καθίσει ήσυχα και έχει πάντα δίπλα της συμμάχους.

Τον “Στρατή” τον αγάπησα για την ειλικρίνειά του αλλά όχι τόση ώστε να στείλει τον αδερφό μου στον τάφο» είπε η ηθοποιός δείχνοντας και την άλλη πλευρά του ρόλου της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο: Η σύζυγος του Παπαγεωργίου στον Γλυκάνισο έβαλε το... νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

«Έχω χάσει το κομμάτι της βρεφική ηλικίας...» - Συγκινεί η Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της