Από Πέννυ Μαστοράκου

Χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την προβολή του νέου επεισοδίου στον Γλυκάνισο, την Κυριακή 23/10, έπειτα από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο πρόγραμμα (δείτε εδώ τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα), και σε αυτό είδαμε την συγκινητική εξομολόγηση της Ραζάν στον Στρατή η οποία προκάλεσε μεγάλη στενοχώρια σε όλους.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με το παιδί που είδαμε να καίγεται στο πρώτο επεισόδιο ύστερα από πυρκαγιά, του αποκάλυψε πως δεν ήταν αδερφός της αλλά γιος της! «Στρατή, σου είπα και εγώ ένα ψέμα. Ο Άχμετ δεν ήταν αδερφός μου αλλά γιος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και οι χρήστες του Twitter απασφάλισαν!

Λύγισε όλο το Twitter με την αποκάλυψη της Ραζάν

«Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της...»

Φέτος την απολαμβάνουμε και στον Γλυκάνισο αλλά και στην σειρά Μία Νύχτα του Αυγούστου, και είναι ιδιαίτερη χαρά που τόσο ταλαντούχα άτομα είναι στην τηλεόραση και μας προσφέρουν μοναδικές ερμηνείες! Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 μίλησε για όλα στο Γεια σου.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια του μίλησε για τους ρόλους της και φυσικά τον σημαντικότερο, αυτόν της μητέρας, αφού πλέον κρατά στα χέρια της την κορούλα που υιοθέτησε περίπου πριν ένα χρόνο.

«Έχω απολαύσει όλους τους ρόλους του δολοφόνου, της γυναίκας αράχνης. Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της μοιραίας γυναίκας, λέω εμένα; Είμαι πολύ απλή και προβλέψιμη, καθόλου μοιραία, είμαι βαρετή, δεν με ιντριγκάρει το μπερδεμένο.

Πάντα με άγχωνε ο γάμος, το για πάντα. Ο γάμος παρόλο που τον θέλαμε, έγινε κυρίως για το θέμα της υιοθεσίας. Επειδή με τρομάζει το περιτύλιγμα μπαίνω στον γάμο κάθε μέρα. Νιώθω σαν ζογκλέρ από τότε που ήρθε το παιδί» είπε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο: Η σύζυγος του Παπαγεωργίου στον Γλυκάνισο έβαλε το... νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

«Δεν είναι τέρας αλλά...» - Η Ευγενία Δημητροπούλου δίνει το απόλυτο spoiler για τον ρόλο της στον Γλυκάνισο