Από Ελένη Μήτση

Μπορεί να έχουμε δει για την ώρα στους Παγιδευμένους τη δολοφονία της Μυρτούς να έχει πάρει σε έναν βαθμό τη θέση της, όμως αυτή του Κοσμά έχει από πίσω της πολλές κρυφές αλήθειες.

Ο Θοδωρής νιώθει σε μεγάλο βαθμό υπαίτιος και αυτό θα είναι, που θα εκμεταλλευτεί ο Άγγελος στέλνοντας του ένα απειλητικό ραβασάκι από τη φυλακή.

Άγρια σκηνή ανάμεσα σε Θοδωρή και Γεράσιμο

Ο Θοδωρής τα χάνει στην ιδέα, πως θα θεωρηθεί δολοφόνος του Κοσμά και πως θα κάνει για δεύτερη φορά φυλακή και τότε κάνει μια κίνηση απελπισίας. Βγάζει πλαστό διαβατήριο, με προορισμό το εξωτερικό. Ο παππούς του όμως αρκετά έμπειρος στις απατεώνιες θα τον καταλάβει.

Θα του δώσει ένα γερό χαστούκι, εξηγώντας του, πως βρήκε λάθος τρόπο για να γλιτώσει. Εκείνος θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του, φτάνοντας στα άκρα...(δείτε εδώ την αποκάλυψη του Γεράσιμου για βασικό σημείο στην πλοκή της σειράς).

Παγιδευμένοι - Θοδωρής

Ο Άγγελος σε ύψιστο κίνδυνο

Μπορεί να μπαίνει προσωρινά στον πάγο ως σειρά (δείτε εδώ τον λόγο που θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα) ωστόσο οι Παγιδευμένοι φέρνουν εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μιας και στο στόχαστρο πλέον είναι για τα καλά ο Άγγελος!

Γνωρίζει πολλά και αν μιλήσει θα καούν πολλά άτομα, μεταξύ αυτών και ο λατρεμένος πατέρας του, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε τόσα χρόνια ασκεί ένα επάγγελμά για το οποίο δεν έχει πτυχίο παρά μόνο ένα πλαστό χαρτί, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο γιος του και τον απειλεί...

Δραματικές ώρες θα βιώσει ο Άγγελος κατά την διάρκεια της παραμονής του στην φυλακή, καθώς θα βρεθεί σε τραγική κατάσταση και θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Η μητέρα του τρέμει από την αγωνία της και τρέχει αμέσως στο πλευρό του και έπειτα από εντολή το κελί του σφραγίζεται για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος.

Στο αίμα του Άγγελου βρέθηκε θανατηφόρο δηλητήριο! Ποιος τον θέλει νεκρό πριν καν βγει έξω;

Παγιδευμένοι δηλητηριάζουν τον Άγγελο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Καυτή ερωτική βραδιά για Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα σε σοκ - Ο Δημήτρης της ανακοινώνει πως...