Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πώς και πώς περιμένει το φανατικό κοινό των Παγιδευμένων να δει την Άννα και τον Δημήτρη, να έρχονται πιο κοντά και να παραδίδονται ο ένας στον έρωτα του άλλου. Και οι δύο τρέφουν συναισθήματα αλλά κανένας δεν έχει βρει μέχρι στιγμής το θάρρος να τα εκφράσει ανοιχτά.

Την αρχή θα κάνει - και σύντομα μάλιστα - η Άννα, η οποία θα μιλήσει ανοιχτά στον Δημήτρη για όσα νιώθει, χωρίς φόβο.

«Ήθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα. Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Άννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει:

Παγιδευμένοι ερωτική σκηνή Άννας - Δημήτρη

«Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της (δείτε εδώ πότε θα σταματήσει η σειρά ενόψει του Μουντιάλ).

Η ερωτική σκηνή Άννας και Δημήτρη στους Παγιδευμένους

Μπορεί η αποκάλυψη αυτή να μοιάζει «Γολγοθάς» για τους δυο τους ωστόσο η Άννα θα καταλάβει ότι ο Δημήτρης δεν φταίει στην πραγματικότητα για αυτό που συνέβη και έτσι, όταν βρεθούν ξανά οι δυο τους, θα τον πιάσει και θα τον φιλήσει. Και οι δυο θα παραδοθούν στον έρωτά τους, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως η εν λόγω σκηνή θα ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος σε ύψιστο κίνδυνο! Τον θέλουν νεκρό και άμεσα

Δεν ήταν πάντα σοβαρή "δικηγόρος" - Αγνώριστη πριν 6 χρόνια η «Άννα» των Παγιδευμών με ροζ μαλλιά