Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», η Άννα έχει αποφασίσει να μιλήσει ανοιχτά στον Δημήτρη για τα συναισθήματά της, ωστόσο μία αποκάλυψη θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Δημήτρης λέει την αλήθεια στην Άννα στους Παγιδευμένους

«Ήθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα. Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Άννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει:

Παγιδευμένοι  Άννα Δημήτρης

«Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της (δείτε εδώ πότε θα σταματήσει η σειρά ενόψει του Μουντιάλ).

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους - Η μεγάλη επιτυχία των Παγιδευμένων του ΑΝΤ1

Οι Παγιδευμένοι κόβουν την ανάσα με τις γρήγορες εξελίξεις και τις συνεχείς ανατροπές τους. Κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. «Παγιδεύουν» με την πλοκή τους και συζητιούνται στις παρέες.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Κατακλύζουν το Twitter με επικά σχόλια και διαγράφουν ανοδική διαδρομή. Η αστυνομική δραματική σειρά του ΑΝΤ1, κατάφερε από το πρώτο πλάνο να μας βάλει μέσα στη δίνη των μεγάλων μυστικών της και να μας καθηλώσει με την κλιμάκωση των ιστοριών που είναι σε εξέλιξη.

Παγιδευμένοι τηλεθέαση

Από την πρεμιέρα τους μέχρι και σήμερα, η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 ανεβαίνει συνεχώς στον πίνακα της τηλεθέασης, αυξάνοντας σε κάθε επεισόδιό της τους τηλεθεατές που ζουν μαζί με τους ήρωες τη δυνατή ιστορία της.

Συγκριτικά με τον Σεπτέμβριο, ο Οκτώβριος έκλεισε ανοδικά καταγράφοντας άνοδο 3,7 μονάδων στο δυναμικό κοινό 18-54 (μερίδιο 16,9%), άνοδο 5,5 μονάδων στο γυναικείο κοινό 18-54 (μερίδιο 20,1%) καθώς και άνοδο 23,2 μονάδων στο γυναικείο κοινό 18-24 (μερίδιο 33,8%, το οποίο έδωσε στη σειρά την πρώτη θέση, στην ώρα μετάδοσής της, στο συγκεκριμένο κοινό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της σεζόν τους «Παγιδευμένους» παρακολουθούν κατά μέσο όρο πάνω από 1.335.000 τηλεθεατές, για έστω και 1 λεπτό.

Η σειρά καταγράφει θέαση και αμέσως μετά την ώρα μετάδοσής της, αυξάνοντας επιπλέον την τηλεθέαση μέσου λεπτού κατά 15,5%, ενώ στις online πλατφόρμες έχει περισσότερα από 6.300.000 video views.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Καυτή ερωτική βραδιά για Άννα και Δημήτρη

Δεν ήταν πάντα σοβαρή "δικηγόρος" - Αγνώριστη πριν 6 χρόνια η «Άννα» των Παγιδευμών με ροζ μαλλιά