Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως είδαμε στο χθεσινό (10/11) επεισόδιο του Σασμού, η Στέλλα παρακάλεσε τον Αστέρη να είναι και πάλι μαζί, ωστόσο εκείνος της το αρνήθηκε, τονίζοντάς της πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την Αργυρώ.

Λίγο πιο μετά ωστόσο, είδαμε μια ερωτική σκηνή ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, η οποία μπέρδεψε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν απανωτές (δείτε εδώ τι γράφτηκε) μιας και κανείς δεν κατάλαβε αν αυτή η σκηνή συνέβη στ' αλήθεια.

Η εξήγηση πίσω από την επίμαχη σκηνή του Σασμού

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Από τη μία, η Στέλλα φεύγει απογοητευμένη από το γλέντι του γάμου μετά τη νέα απόρριψή της από τον Αστέρη και από την άλλη, η Αργυρώ, πληγωμένη που δεν μπορεί να είναι με τον άντρα που αγαπά, γυρνάει σπίτι της και πέφτει να κοιμηθεί, ενώ ο Σταύρος λείπει από το πλευρό της.

Οι δυο γυναίκες σκέφτονται το ίδιο περιστατικό: Τη Στέλλα και τον Αστέρη να κάνουν έρωτα. Η Στέλλα σπαράζει στο κλάμα όσο το σκέφτεται, ενώ η Αργυρώ ξυπνάει ξαφνικά μέσα στον ύπνο της ταραγμένη στη σκέψη ότι ο αγαπημένος της είναι με κάποια άλλη.

Όσο για τον Σταύρο, πάει να βρει τον Αστέρη στο σπίτι στο βουνό...

Τι θα δούμε στο επόμενο (14/11) επεισόδιο

Ο Σταύρος, μετά και την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς, είναι σίγουρος πια πως συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη κι αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. «Παραδέξου το, Αργυρώ. Φέρσου έστω και για μια φορά, τώρα στο τέλος, ως ενήλικας. Πες μου ότι επέστρεψες σε εκείνον κι εγώ θα σηκωθώ να φύγω. Δεν το βλέπεις ότι θέλω απλά να το μάθω για να λυτρωθώ; Τι νόημα έχει να το παίζουμε όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, όταν όλη μέρα σε ψάχνω;», τη ρωτά και εκείνη του απαντά με κλάματα πως κάνει λάθος. Εκείνος είναι σε απόγνωση και δεν ξέρει αν πρέπει να συνεχίσει μαζί της για χάρη του παιδιού ή να επιστρέψει στον αδελφό του.

Ο Μαθιός και η Βασιλική, από την άλλη, περνάνε τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους σαν νεόνυμφοι, κλεισμένοι για τρεις μέρες στο σπίτι, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. «Μου φαίνεται σαν ψέμα. Ισως τελικά να άξιζε να περάσουμε από τόσα κύματα.

Οι στιγμές που περνάμε μαζί μάς ανταμείβουν και τολμώ να παραδεχτώ πως δεν θέλω να επιστρέψω στην καθημερινότητά μας», του λέει εκείνη και ο Μαθιός φυσικά συμφωνεί. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για τη Γερμανία, πράγμα που στενοχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της. Ο μικρός γιος της καπετάνισσας θεωρεί πως είναι ένα κόλπο της μάνας τους για να τον κρατήσει κοντά της, όμως έχει αποφασίσει να μην της περάσει αυτή τη φορά και να φύγει από το νησί που τον πληγώνει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Ο Αντώνης ψάχνει μάταια απαντήσεις από τον παπα-Μιχάλη αφού η στάση του απέναντι στον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού τον γέμισε ερωτηματικά. «Τόσα χρόνια σε ξέρω και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα έλεγες ποτέ όχι σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Πόσω μάλλον στη Βασιλική που ξέρω πόσο την εκτιμάς. Λέγε παπά, τι ήταν αυτό που σε έκανε να κάνεις ένα βήμα πίσω;», τον ρωτά, όμως εκείνος κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό. Η γιαγιά Ειρήνη ωστόσο, σκέφτεται αν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη Μαρίνα για τα μυστικά που κρατάει τόσα χρόνια καθώς βλέπει πως κάποια από αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Φοβάται πως οι κουβέντες της θα συγκλονίσουν τη Μαρίνα, οι οποίες θα αφορούν στο προξενιό που της έκαναν πριν χρόνια με τον γιο της, Μάρκο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Βγάλατε γλώσσα για τον Αντώνη ρε!» - Το Twitter αθωώνει πανηγυρικά τον Φραγκιαδάκη για τον θάνατο της γυναίκας του Ευθύμη

Σασμός ανατροπή: Ο Παύλος σε απόγνωση! Τον κατηγορούν πως έβαλε φωτιά να κάψει την Καλλιόπη