Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» και ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα ως «Άννα». Η δικηγόρος της σειράς έχει καθηλώσει το κοινό με τις ερμηνείες της, ενώ καθημερινά τα σχόλια του Twitter, πέφτουν «βροχή» για εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Η νεαρή ηθοποιός συστήθηκε στο θεατρικό κοινό μόλις το 2016 και έκτοτε δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο σανίδι. Τη σεζόν όμως 2022-2023 αποφάσισε να συστηθεί και στο τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της Άννας Ροδίτη, στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, η οποία έρχεται κοντά με έναν εισαγγελέα μετά τον θάνατο της αδερφής της.

Λέγεται πως η Μάρθα έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο και οι υπεύθυνοι παραγωγής τη βρήκαν τόσο ικανή που θέλησαν να της δώσουν αμέσως τον ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω δοκιμαστικό ήρθε από το Λονδίνο όπου και διέμενε. Αφού πήρε τον ρόλο, επέστρεψε στο Λονδίνο, πήρε τα απαραίτητα, κλείδωσε το σπίτι της και μετακόμισε στην Ελλάδα.

Πριν από περίπου 6 χρόνια ωστόσο, η αυστηρή δικηγόρος των Παγιδευμένων είχε ένα πολύ διαφορετικό παρουσιαστικό μιας και είχε αποφασίσει να βάψει τα μαλλιά της ροζ, κάτι που της πήγαινε πάρα πολύ!

H «Παγιδευμένη» Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με ροζ μαλλιά

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ροζ μαλλιά
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ Παγιδευμένοι
Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ καταγωγή

Τι θα δούμε στο επόμενο (14/11) επεισόδιο των Παγιδευμένων

Τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στο φως από τον Aγγελο, μέσω της Κλειώς, και όλοι έχουν θορυβηθεί. Η Aννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος, ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν το απειλητικό τους ραβασάκι από τον Aγγελο.

Με τι απειλεί τον καθένα; Η Αννα πρέπει να παραδεχτεί στα κανάλια ότι η αδελφή της ήταν ανήθικη και ότι ο Αγγελος έπεσε θύμα της. Ο Δημήτρης πρέπει να ομολογήσει στην Αννα ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, ήταν εκείνος που έβαλε τον δικό της πατέρα, Κοσμά, άδικα στη φυλακή και πως εκείνος το γνώριζε. Ο Σπύρος συγκάλυψε τον φόνο του Κοσμά που έκανε ο Θοδωρής. Ο Θοδωρής με τη σειρά του πρέπει να ομολογήσει τον φόνο του Κοσμά.

Ο Σταύρος έχει και εκείνος ένα κρυμμένο μυστικό που αφορά στην αδελφή του, η οποία συγκάλυψε μια δικαστική απόφαση την οποία εκδίκασε η ίδια. Ο Αλέκος βρίσκεται επίσης σε δεινή θέση αφού ο γιος του τον απειλεί να αποκαλύψει ότι το πτυχίο Νομικής του είναι πλαστό. Ο Ανδρέας μαθαίνει ότι έχει μια κόρη, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα και ο Αγγελος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αποκαλύψει στο παιδί του ότι είναι ο πραγματικός του γονιός, θα το κάνει ο ίδιος.

Η Αννα και ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από τη νέα αυτή απειλή και να καταφέρουν να σταματήσουν τον Αγγελο. Και ενώ τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, η Αννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι μόνο οι Παγιδευμένοι: Τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που μπαίνουν στον «πάγο» λόγω του Μουντιάλ

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Άγγελος σε ύψιστο κίνδυνο! Τον θέλουν νεκρό και άμεσα