Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε απόψε (11/11) στη ΣτΟργή, οι συνεδρίες του Σάκη του μόρτη έχουν αρχίσει να βγάζουν σιγά-σιγά άσχημες μνήμες από το παρελθόν του και τα βάναυσα παιδικά του χρόνια. Από την άλλη η Αλίκη κάνει μια αποκάλυψη, ενώ ο Δαμιανός κάνει δεύτερες σκέψεις.

Τι θα δούμε σήμερα (11/11) στη ΣτΟργή

Ο Σάκης ο μόρτης σε μια ακόμα επίσκεψη στη Γιατρό κάνει μια τρομερή αποκάλυψη που της προκαλεί μεγάλο σοκ. Αυτό το τραγικό περιστατικό των παιδικών του χρόνων φαίνεται πως κρύβει και το κλειδί για τους φόβους του, αλλά και για το πώς εξελίχθηκε μελλοντικά ως χαρακτήρας. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Σάκη σκότωσε τη μητέρα του μπροστά στα έντρομα παιδικά μάτια του: Αυτή η εικόνα έμεινε για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του, ενώ και τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν.

Κι αυτό γιατί την επιμέλεια ανέλαβε η μητριά του και έτσι κατέληξε στο δικό της σπίτι, όπου μεγάλωσε σ’ ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον, αφού η μητριά του βρήκε την ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της μέσω εκείνου.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δαμιανός αμφιταλαντεύεται για το εάν θα ακολουθήσει τη γυναίκα του στη Βοστώνη, όπου ετοιμάζεται να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους. Οι δεύτερες σκέψεις που κάνει για το κοινό τους μέλλον βάζει σε κίνδυνο την πορεία του γάμου τους. Την ίδια ώρα, η Αλίκη εξιστορεί στη Γιατρό τον ρόλο που έπαιξε στο ατύχημα της γιαγιάς της, που οδήγησε τη μητέρα της στη φυλακή (δείτε εδώ τι αποφασίστηκε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η ίδια επιλέγει κάθε μέρα τη βία» - Σοκάρει η Βασιλική Τρουφάκου με τις αποκαλύψεις για τον ρόλο της στη σειρά "ΣτΟργή"

«Δεν θέλω να γράφουν για μένα!» - Η Βασιλική Τρουφάκου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη