Από Ελένη Μήτση

Ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τολμηρά και με μεγάλα σχέδια και πλάνα την νέα τηλεοπτική σεζόν, όμως από ότι φαίνεται οι εξελίξεις δεν ήταν οι καλύτερες ή έστω αυτές, που είχε προγραμματίσει να έρθουν στο κανάλι.

Μετά το απότομο κόψιμο, που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει για σειρά, τα ευχάριστα νέα αφορούν στην Στοργή, ένα πρόγραμμα που αγγίζει ιδιαίτερα το κοινό λόγω των ευαίσθητων ιστοριών, που αφηγείται.

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που παίρνει έγκριση για δεύτερη χρονιά

Η σειρά κανονικά θα προβληθεί μέχρι και τον Μάρτιο, αν όμως τα νούμερα συνεχίσουν να είναι το ίδιο ενθαρρυντικά τότε ο σταθμός θα προβάλλει το σίριαλ και του χρόνου.

Στοργή

Τέλος το Love Island από το ΣΚΑΪ

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει γίνει γνωστή η είδηση πως ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να τελειώσει πρόωρα το Love Island, το νέο dating reality που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές αλλά δε συνεχίστηκε έτσι όπως τα είχε υπολογίσει το κανάλι (δείτε εδώ τους λόγους που οδήγησαν στο πρόωρο τέλος).

Μέχρι στιγμής, ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε ο σταθμός έχουν πάρει επίσημα θέση για αυτή την εξέλιξη ωστόσο πλέον το φινάλε του ριάλιτι φαίνεται πως είναι πολύ κοντά.

Love Island τελικός

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το Love Island αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί το Σάββατο (5/11).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή: Έφυγε από τον ΣΚΑΪ και έκλεισε με τον ΑΝΤ1

Το outsider του Survivor μπαίνει στο Survivor all Star - Με πόσα θα αμοίβεται την εβδομάδα