Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Βασιλική Τρουφάκου σπάνια επιλέγει να δίνει συνεντεύξεις, καθώς είναι χαμηλών τόνων άτομο, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 3/10 και με αφορμή τον ρόλο της στην νέα σειρά του ΣΚΑΙ ΣτΟργή, (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα της η σειρά) βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το επάγγελμα που ακολουθεί όταν έχει ελεύθερο χρόνο αλλά και για τα δημοσιεύματα που την αφορούν.

Η Βασιλική Τρουφάκου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

«Έχω σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και δουλεύω μαζί με τον αδερφό μου. Αυτό το κάνω βέβαια στο κενό που θα έχω από την υποκριτική. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν ευαισθησίες, πάντα κάτι του λείπει και το ψάχνει. Εγώ ξαφνικά αποφάσισα να γίνω ηθοποιός και ήμουν πολύ τεατράλε στην έκφρασή μου», ανέφερε η αγαπητή ηθοποιός.

Σχετικά με τους δημοσιογράφους και όσα γράφουν για εκείνη όμως ανέφερε: «Δεν μου αρέσει που για τα δημοσιεύματα να βρουν τίτλο και προσπαθώ να μην το διευκολύνω. Δεν δίνω σημασία γενικά αλλά δεν θέλω να γράφουν για μένα».

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10

Η νέα ψυχολογική σειρά του ΣΚΑΪ, Στοργή έχει ήδη προβάλλει δύο επεισόδιο με το τρίτο και συγκλονιστικό να αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα 3/10. Οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες, αφού το κοινό φάνηκε να ανταποκρίθηκε σε ένα ποσοστό σε όσα συμβαίνουν στο ιατρείο της ψυχιάτρου...

Η Αλίκη, μια αλλόκοτη κοπέλα με αντικοινωνική συμπεριφορά, μετά από ένα περιστατικό που της συνέβη στην τελετή αποφοίτησής της από τη Νομική Σχολή, επισκέπτεται τη Γιατρό που υποδύεται η Μαρία Ναυπλιώτου. Όμως, μπαίνοντας στο γραφείο τα κάνει όλα άνω κάτω, φέρνοντάς τους όλους στα όριά τους. Η Γιατρός αρνείται να την αναλάβει και την παραπέμπει σε άλλον συνάδελφο.

Ο Γιάννης Μακρής πηγαίνει για την πρώτη του συνεδρία, που φέρνει στο φως παιδικά τραύματα, από τη δύσκολη σχέση με τον σκληρό και κακοποιητικό πατέρα του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στοργή - Αποκλειστικό: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ - Τα πρόσωπα «κλειδιά» για την υπόθεση

Κωνσταντίνος Λάγκος - Στοργή: «Ο Δαμιανός έχει αδυναμίες...»