Από Στέλλα Μούτσιου

Η Βασιλική Τρουφάκου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, ΣτΟργή, η οποία τα πηγαίνει καλά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, και βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής "Πρωινό μας" για να μιλήσει για τον ρόλο της και την εξέλιξη του σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως υποδύεται μία γυναίκα η οποία ενώ τα έχει όλα και δεν είναι φοβισμένη, επιλέγει να μείνει με έναν άνθρωπο που την κακοποιεί και προσπαθεί να βρει τρόπους για να βοηθήσει την σχέση της να κρατηθεί ζωντανή.

Οι αποκαλύψεις της Βασιλικής Τρουφάκου για τον ρόλο της στη "ΣτΟργή"

«Είμαι η Ειρήνη. Είμαι η σύντροφος του Ιωάννη Παπαζήση, είμαστε παντρεμένοι δηλαδή, ο οποίος είναι ένας κακοποιητικός σύντροφος. Χτυπάει, φωνάζει, εκφοβίζει, ωστόσο εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος αυτός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για το γεγονός πως ο χαρακτήρας της θα ζητήσει βοήθεια από μία ειδικό: «Ζητάω, ναι, με έναν τρόπο να μπορέσουμε να κάνουμε θεραπεία ζεύγους. Δηλαδή, εγώ το απαιτώ με έναν τρόπο, γιατί εξηγώ ότι δεν πάει άλλο.

Και είναι μία γυναίκα η οποία είναι δυναμική, έχει τη δουλειά της, τα χρήματά της, την ανεξαρτησία της και είναι πολύ σημαντικό ότι στη σχέση αυτή δεν λέμε πουθενά ο (τηλεππτικός) Γιάννης "θα σε σκοτώσω άμα φύγεις", δηλαδή μένει και η ίδια επιλέγει κάθε μέρα τη βία».

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 3/10

Η νέα ψυχολογική σειρά του ΣΚΑΪ, Στοργή έχει ήδη προβάλλει δύο επεισόδιο με το τρίτο και συγκλονιστικό να αναμένεται να προβληθεί τη Δευτέρα 3/10. Οι εξελίξεις θα είναι πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες, αφού το κοινό φάνηκε να ανταποκρίθηκε σε ένα ποσοστό σε όσα συμβαίνουν στο ιατρείο της ψυχιάτρου...

Η Αλίκη, μια αλλόκοτη κοπέλα με αντικοινωνική συμπεριφορά, μετά από ένα περιστατικό που της συνέβη στην τελετή αποφοίτησής της από τη Νομική Σχολή, επισκέπτεται τη Γιατρό που υποδύεται η Μαρία Ναυπλιώτου. Όμως, μπαίνοντας στο γραφείο τα κάνει όλα άνω κάτω, φέρνοντάς τους όλους στα όριά τους. Η Γιατρός αρνείται να την αναλάβει και την παραπέμπει σε άλλον συνάδελφο.

Ο Γιάννης Μακρής πηγαίνει για την πρώτη του συνεδρία, που φέρνει στο φως παιδικά τραύματα, από τη δύσκολη σχέση με τον σκληρό και κακοποιητικό πατέρα του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θέλω να γράφουν για μένα!» - Η Βασιλική Τρουφάκου σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Στον "πάγο" η δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου! Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και τον ΣΚΑΙ