Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η μάχη του Δημοσθένη με τον Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς συνεχίζεται δυναμικά, με τους δύο άνδρες να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν τη θέση του Δημάρχου στην Ανατολική Μάνη.

Ο Δημοσθένης ωστόσο έχει δείξει πως είναι ικανός να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει αυτό που θέλει και αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερός του αντίπαλος, είναι ο Ισίδωρος Βρεττάκος.

Μπορεί από τη μία να ετοιμάζει να διαλύσει τα σχέδια του γάμο του Κωνσταντίνου με την Ισμήνη, ωστόσο από την άλλη, ο Δημοσθένης έχει αποφασίσει πως ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να μη χάσει από τον Ισίδωρο, έναν άνθρωπο με κύρος που προσφέρει δουλειά σε τόσο κόσμο στη Μάνη, είναι να τον σκοτώσει.

Ο Ισίδωρος δεν «μασάει» τις απειλές του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Δημοσθένης

Πριν μπλέξει όμως ο Δημοσθένης, δεν υπολόγισε πως ο Ισίδωρος είναι πεισματάρης και δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τη θέση του Δημάρχου. Παρά τις προειδοποιήσεις που παίρνει από την οικογένειά του, η οποία τον πιέζει να σταματήσει να ασχολείται με την πολιτική, ο Ισίδωρος δεν ακούει κανέναν και πλέον, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τι θα δούμε σήμερα (8/11) στη Γη της Ελιάς

Έξαλλος ο Χρήστος, πηγαίνει κατευθείαν στην Ισμήνη: «Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι; Τα έβαλε και μαζί σου η Μυρτάλη; Το περίμενα. Αυτή τα έχει με όλο τον κόσμο», του λέει, αλλά ο Χρήστος της εξηγεί: «Μακάρι να ήταν αυτό. Δεν ξέρω καν πώς να σου το πω, είμαι σοκαρισμένος και έξαλλος. Πήγα στο σπίτι λίγο πιο νωρίς για να της κάνω έκπληξη και την έπιασα μαζί με άλλον να κάνει έρωτα.

Και ξέρεις με ποιον; Με τον Αλέξη», της αποκαλύπτει. Η Ισμήνη τα χάνει: «Ολα τα περίμενα, αλλά αυτό όχι. Και τώρα τι θα κάνεις; Δεν θα της μιλήσεις;», τον ρωτάει, αλλά ο Χρήστος της λέει ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι: «Τίποτα δεν θα κάνω. Δεν πρόκειται να μπω καν σ’ αυτή τη διαδικασία, απλά θα μαζέψω τα ρούχα μου και θα φύγω χωρίς να της δώσω καμία εξήγηση», ισχυρίζεται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τίτλοι τέλους! Ζευγάρι υπογράφει οριστικά το διαζύγιο στη Γη της ελιάς

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη καταρρέει! Έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό