Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγα επεισόδια είδαμε την νεαρή Βρεττάκου, να εξαπολύει απειλές εναντίον της και να θέλει να την πετάξει έξω από την επιχείρηση με την Ιουλία να προσπαθεί να την συνεφέρει, ωστόσο σε λίγα επεισόδια στην Γη της Ελιάς, δεν θα αργήσει η στιγμή όπου η Αθηνά θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Μυρτάλη μετά την αποφυλάκισή της. Δείτε εδώ την απίστευτη επίθεση της Μυρτάλης στον Λυκούργο...

Κατά την διάρκεια της δίκης, ακούστηκαν πολλά και ειπώθηκαν ακόμη περισσότερα για τον χαρακτήρα του πατέρα της Μυρτάλης, πράγματα για τα οποία η κόρη του εξοργίστηκε και εναντιώθηκε στην Αθηνά, θεωρώντας πως δεν είναι αλήθεια και πως κατασκευάστηκαν για να πετύχει τον σκοπό της, αγνοώντας την ψυχή του νεκρού πατέρα της.

Πως θα αντιδράσει η Μυρτάλη όταν συναντηθεί με την Αθηνά;

Στο απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, σε μία κουβέντα της η Αθηνά, συζητά με την Μαρία για αυτή την συνάντηση. Η Μαρία την ρωτάει αν έχει συναντηθεί με τη Μυρτάλη από τότε που βγήκε από τη φυλακή, λέγοντάς της ότι έχει πολύ μεγάλη περιέργεια για το πώς θα την αντιμετωπίσει.

«Στο δικαστήριο της τα είπα κυριλάτα. Λάθος μου βέβαια, έπρεπε να της τα πω χύμα και τσουβαλάτα, αλλά κράτησα επίπεδο» είπε μεταξύ άλλων...

Το μαρτύριο της Αθηνάς δεν τελειώνει εδώ! Εισβάλει στην σειρά ο...

Είναι πλέον μακράν μία από τις αγαπημένες ηρωίδες της σειράς, και το κοινό την χαρακτηρίζει ως "βασίλισσα" στα σχόλιά του. Ο λόγος για την Αθηνά από την Γη της Ελιάς, η οποία εδώ και κάποια επεισόδια έχει αποφυλακιστεί και μας έχει χαρίσει μοναδικές σκηνές, και συγκινητικές εξίσου, όπως αυτή που επισκέπτεται το σημείο όπου πέταξαν την τέφρα του αγαπημένου της Ιάκωβου (δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή και τα σχόλια του Twitter).

H Aθηνά λοιπόν, επιστρέφει στην Μάνη και σε όλα όσα άφησε πίσω με την απουσία της, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια θα εισβάλει στην σειρά ένα πρόσωπο που θα την ταράξει ιδιαίτερα, καθώς έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφαση να καταδικαστεί για την δολοφονία του Καπράλου.

Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονόμου, στην δίκη της Αθηνάς υπήρξε αμείλικτος και έδρασε ως "καταπέλτης" για να μπει στην φυλακή και να καταδικαστεί. Εμφανίζεται λοιπόν στην περιοχή και ορισμένοι θα τα βρουν σκούρα, κυρίως αν εμπλέκονται σε σκοτεινές και βρώμικες υποθέσεις! Όσο όμως θα μείνει στην Αρεόπολη, θα γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Θα κλάψω!» - Λύγισε και τους πιο δυνατούς στο Twitter η σκηνή Αθηνάς και Μαρίας μετά την αποφυλάκιση

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία παίρνει ανάποδες με την Μυρτάλη! Την αποκλείει από...