Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να μπαίνει προσωρινά στον πάγο ως σειρά (δείτε εδώ τον λόγο που θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα) ωστόσο οι Παγιδευμένοι φέρνουν εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μιας και στο στόχαστρο πλέον είναι για τα καλά ο Άγγελος!

Γνωρίζει πολλά και αν μιλήσει θα καούν πολλά άτομα, μεταξύ αυτών και ο λατρεμένος πατέρας του, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε τόσα χρόνια ασκεί ένα επάγγελμά για το οποίο δεν έχει πτυχίο παρά μόνο ένα πλαστό χαρτί, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο γιος του και τον απειλεί...

Δηλητηριάζουν τον Άγγελο μέσα στην φυλακή

Δραματικές ώρες θα βιώσει ο Άγγελος κατά την διάρκεια της παραμονής του στην φυλακή, καθώς θα βρεθεί σε τραγική κατάσταση και θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Η μητέρα του τρέμει από την αγωνία της και τρέχει αμέσως στο πλευρό του και έπειτα από εντολή το κελί του σφραγίζεται για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος.

Στο αίμα του Άγγελου βρέθηκε θανατηφόρο δηλητήριο! Ποιος τον θέλει νεκρό πριν καν βγει έξω;

Παγιδευμένοι δηλητηριάζουν τον Άγγελο

Αυτός είναι ο δολοφόνος του στην συνέχεια!

Με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο και μια στάση στο νοσοκομείο, ο Άγγελος καταφέρνει να δραπετεύσει. Αυτό που δεν γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι έχει παρέα στο αυτοκίνητο διαφυγής. Η Άννα βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.

Ο Άγγελος πέφτει νεκρός. Οι Αρχές ανακρίνουν την Άννα και εκείνη ορκίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα. Ωστόσο, δεν την πιστεύουν και τελικά κατηγορείται για τη δολοφονία του Άγγελου. Μπορεί να έχει πολλούς λόγους για να σκοτώσει τον Άγγελο, ωστόσο η Άννα δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο.

Επομένως, ποιος είναι ο φονιάς του Άγγελου; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, τα σενάρια για τη δολοφονία του νεαρού είναι δύο. Από τη μία υπάρχει περίπτωση να τον σκότωσε ο Γεράσιμος, ο παππούς του Δημήτρη, ο οποίος έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στη σειρά (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter).

To δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο Άγγελος δολοφονήθηκε από κάποιον άνθρωπο του Χατζή ή και από τον ίδοι τον πατέρα του. Σκληρό σίγουρα αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να πάει μπροστά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Άτσααα ο Μήτσος ξηγήθηκε κουμτέλ» - Τα επικά σχόλια στο twitter για το δώρο του Δημήτρη στην Άννα

Παγιδευμένοι αποκλειστικό: "Έγινε χωρίς να φανεί" - Η αποκάλυψη του Γεράσιμου για μια βασική λεπτομέρεια στην πλοκή της σειράς