Από Πέννυ Μαστοράκου

Η μέρα που περίμεναν όλοι, σχεδόν όλοι τουλάχιστον εκτός από τον παπά, στον μικρό Πλάτανο έφτασε, και στο αποψινό επεισόδιο του Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, την Πέμπτη 10/11 (δείτε εδώ ποιος ηθοποιός είναι σύντροφος πρωταγωνίστριας του Σασμού) έχουμε χαρές, καθώς επιτέλους παντρεύεται η Βαλέρια τον εκλεκτό της καρδιάς της! Θα πάνε όμως όλα όπως τα περιμένουν;

Μην χάσετε απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Σήμερα γάμος γίνεται, και η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να δει τον Ηλία να παντρεύεται, για να βάλει τελεία και παύλα σε ό,τι είχαν οι δυο τους. Ο Σώτος, πάλι, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να κάνει πισωγύρισμα, όσο κι αν προσπαθούν ο παπάς με τον Θύμιο να την πείσουν να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον μπακάλη.

Ο Κανέλλος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ρίξει τον Τζώρτζη στα μάτια της Χρύσας και αποφασίζει να οργανώσει ψεύτικη ληστεία με τη βοήθεια μιας… κότας, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να διεκδικήσει τον Σώτο. Ο Πετράν, πάλι, έχει αποφασίσει να πάρει την Κατερίνα για μίνι απόδραση στην Αθήνα, αλλά «σκοντάφτει» στην Τούλα. Παρά τις αντιρρήσεις του χωριού και τις προσπάθειες της Ζαφείρως να εμποδίσει τον γάμο, η Βαλέρια γίνεται κυρία Μαργαρίτη κι έχει… πολύ μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο.

Μην χάσετε και το επεισόδιο της Παρασκευής 11/11

Η Χρύσα καταλαβαίνει ότι η ληστεία ήταν στημένη και ξεσκεπάζει τον Σίμο, που κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει λάδι τον Κανέλλο. Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει να μείνει στο κοινόβιο και ο Χαραλάμπης κοντεύει να βγει από τα ρούχα του. Τα αγόρια του Πλατάνου κατεβαίνουν στην Αθήνα και κάνουν «ντου» στο μπαρ που διασκεδάζει ο Πετράν με την Κατερίνα και την Τούλα.

Κι ενώ ο Παναγής βάζει μπροστά το σχέδιο με την κωδική ονομασία «Τιμόθεος» για να τα ξαναβρεί με τη γιατρέσσα μας, τελικά τα κάνει τρις χειρότερα. Τα σχέδια της Ζαφείρως, από την άλλη, πάνε πρίμα, και η πρώην θρούμπα τυλίγει τους Πλατανιώτες σε μια κόλλα χαρτί, με σκοπό να τους κλέψει τα λεφτά της αναδάσωσης. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα ετοιμάζεται να γνωρίσει στην Κατερίνα τον Εγκέφαλο και ο Πετράν δεν ξέρει από πού να φύγει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (9/11): Όλα έτοιμα για τον γάμο της Βαλέριας - Θα καταφέρει κανείς να τον αποτρέψει;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο εξελίξεις (8/11): Σε απόγνωση ο παπάς! Δεν μπορεί να εμποδίσει τον γάμο της Βαλέριας