Από Πέννυ Μαστοράκου

Νέες περιπέτειες, νέοι μπελάδες, αλλά και πολύ σασπένς μας περιμένει απόψε, το βράδυ της Τρίτης 8/11 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ ωστόσο ποια σειρά της ΕΡΤ φρενάρει μετά τα Χριστούγεννα), καθώς στο χωριό πάλι επικρατεί το χάος, και ο καθένας είναι για δικούς του λόγους ένα βήμα πριν την τρέλα, όπως ο παπάς που βλέπει ότι ο γάμος της Βαλέριας θα γίνει και δεν βρίσκει τι άλλο να κάνει για να τον αποτρέψει!

Μην χάσετε απόψε στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η Κατερίνα περνάει τη μέρα της με τον Πετράν, για ακόμη μια φορά, ενώ η Σύλβια περνάει στην αντεπίθεση και επιμένει να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του χωριού. Το «κακό» είναι πως κανείς δεν συμμερίζεται το όραμά της για έναν νέο εναλλακτικό Πλάτανο, πλην της Καλλιόπης.

Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να βρει τον αδερφό του Βαγγέλα και ο Σώτος φοβάται για το πώς θα αντιδράσει ο Εγκέφαλος. Ο παπάς πάλι, παρά τις προσπάθειές του να βάλει φρένο στον γάμο του Ηλία και της Βαλέριας, δεν τα καταφέρνει και είναι σε απόγνωση. Κι ενώ όλα δείχνουν πως τα γενέθλια του Παναγή πήγαν κατά διαόλου, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο δασονόμος μας θα διαπιστώσει ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Χαμός και στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/11

Όσο η Βαλέρια και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τον γάμο, ο παπάς και η Καλλιόπη ετοιμάζονται να φουντάρουν και μόνο στην ιδέα. Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή, την ώρα που ο Πετράν είναι παραπάνω από πρόθυμος να την ηρεμήσει και της προτείνει να πάνε μαζί στην Αθήνα.

Ο Κανέλλος, πάλι, είναι έξαλλος με τον Τζώρτζη, αφού μαθαίνει πως κι αυτός έκλεψε στο τεστ της Τούλας. Ο Χαραλάμπης ψάχνει να βρει τι εξτρίμ έκπληξη θα κάνει στην Καλλιοπίτσα του και ετοιμάζεται να την εντυπωσιάσει, ενώ ο Σίμος στηρίζει τη «μαμασίτα» Βαλέρια και ετοιμάζεται να πάει στον γάμο του πατέρα του. Ο Βλάσης, πάλι, ετοιμάζεται να… κλέψει τη νύφη, με εντολή Ζαφείρως.

Η Σύλβια καταφέρνει να αυξήσει τις πιθανότητές της για την ανάληψη της προεδρίας, μοιράζοντας δωρεάν αστρολογικές προβλέψεις σε όλο το χωριό, ενώ ο Σώτος παλεύει να την πείσει να μην το κάνει, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θα ξεμπροστιάσει ο Κανέλλος τον Τζώρτζη; Θα καταφέρει κάποιος να σταματήσει τον γάμο της Βαλέριας και του Ηλία;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (2/11): H Ζαφείρω μυρίζεται μία νέα κομπίνα στο χωριό

Χαιρέτα μου τον πλάτανο εξελίξεις (4/11): Χωρισμός βόμβα στο χωριό