Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα αγαπημένη σειρά του Mega, Maestro, με υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, επιστρέφει απόψε (10/11) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στο Maestro

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.

Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή (δείτε εδώ ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο).

Πασίγνωστος ηθοποιός εισβάλει στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11, και λίγες ώρες μετά τα ευχάριστα νέα για το Maestro, (δείτε εδώ τι συνέβη με την σειρά και όλοι είναι κατά ενθουσιασμένοι), ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, και έκανε πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την σειρά, καθώς εισβάλει με ρόλο έκπληξη!

Καλά καταλάβατε, ο καταξιωμένος ηθοποιός, εισβάλει για ένα και μόνο επεισόδιο στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, και ο ήρωας που υποδύεται, παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση!

«Εγώ υποδύομαι τον φίλο της γυναίκας του, κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία πολύ τεχνοκρατική δουλειά, σε μία πολύ σκληρή και κυνική δουλειά, εγώ πολύ πετυχημένος σε αυτή τη δουλειά, και επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον και η κατάσταση, εκείνος όντας μουσικός αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς να αρχίσει κάτι καινούριο...» ήταν μερικές από τις πληροφορίες που έδωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro Spoiler: Είχε γυναίκα και άλλο επάγγελμα! Η ζωή του Ορέστη πριν εγκαταλείψει την Αθήνα

Maestro: Είναι αρκετά ενεργή στα social - Η φωτογραφία που ανήρτησε η Χάρις Αλεξίου από τα γυρίσματα στους Παξούς